Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς για μίσθωση μηχανημάτων έργου για συντήρηση –επισκευή αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων προς άρση επιπτώσεων πλημμυρικών φαινομένων ή έκτακτων γεγονότων στη Δ.Ε. Σερβίων

Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «Παροχή Υπηρεσίας με μίσθωση μηχανημάτων έργου για συντήρηση –επισκευή αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων προς άρση επιπτώσεων πλημμυρικών φαινομένων ή έκτακτων γεγονότων στη Δ.Ε Καμβουνίων», για τις ανάγκες του Δήμου, σύμφωνα με την αριθμ. 11/2020 τεχνοοικονομική έκθεση της Δνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας, που θα χρησιμοποιηθούν για υποστήριξη των υφισταμένων μηχανημάτων του Δήμου προκειμένου να αντιμετωπισθούν επιπτώσεις πλημμυρικών φαινομένων ή άλλων έκτακτων γεγονότων που άπτονται σε θέματα Πολιτικής Προστασίας στη Δ.Ε. Καμβουνίων.

Η παροχή υπηρεσίας με μίσθωση μηχανημάτων μετά των χειριστών θα γίνει με απευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 118 παρ. 1 του Ν.4412/16. Ενδεικτικός προϋπολογισμός: 4.030,00 € με ΦΠΑ και θα βαρύνει τον Κ.Α: 30.6262.06 με τίτλο: «Παροχή Υπηρεσίας για συντήρηση – επισκευή αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων για άρση επιπτώσεων πλημμυρικών φαινομένων ή έκτακτων γεγονότων» , CPV: 45520000-8
Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω υπηρεσίας έχει εκδοθεί α) Η υπ. αριθ. 156/31-3-2020 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης (ΑΔΑ: ΨΩΞΥ46ΜΓΗ5-Γ2Κ) και β) βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης (ή πρότασης) ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού.
 Παρακαλείσθε όπως υποβάλλετε την προσφορά σας εγγράφως, έως και 10/4/2020 και ώρα 14:00 μ.μ., στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Σερβίων , Δ/νση: Πλατεία Ελευθερίας- Σέρβια, Τ.Κ.50500
Επί του φακέλου θα πρέπει να αναγράφονται :
Στοιχεία του αποστολέα : Επωνυμία & λοιπά στοιχεία
Προς : ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Προσφορά για την «Παροχή Υπηρεσίας με μίσθωση μηχανημάτων έργου για συντήρηση – επισκευή αγροτικής οδοποιίας, καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων προς άρση επιπτώσεων πλημμυρικών φαινομένων ή έκτακτων γεγονότων στη Δ.Ε Καμβουνίων»
Η προσφορά που θα γίνει αποδεκτή είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης αποκλειστικά βάση τιμής (χαμηλότερη τιμή), εφόσον είναι σύμφωνη με τους όρους της τεχνικής έκθεσης της Δνσης Υποστήριξης Καθημερινότητας του Δήμου μας.
Η υποβολή της προσφοράς από το διαγωνιζόμενο αποτελεί τεκμήριο και είναι απόδειξη ότι αυτός έλαβε υπόψη κατά τη σύνταξη της προσφοράς του, τις γενικές συνθήκες της προμήθειας και τα συμβατικά στοιχεία της αντίστοιχης μελέτης και τα αποδέχεται πλήρως.
Μετά την κατάθεση της προσφοράς δεν γίνεται δεκτή αλλά απορρίπτεται ως απαράδεκτη κάθε τροποποίηση ή απόκρουση όρου της προσφοράς.
Συνημμένα με την οικονομική σας προσφορά παρακαλούμε όπως προσκομίσετε (κατάθεση –αποστολή) τα παρακάτω δικαιολογητικά :
α) Όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, όλα τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης της εταιρείας, ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής του νομικού προσώπου, τα μέλη του Δ.Σ., η νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας κ.α. (βεβαίωση ΓΕΜΗ, με ημερομηνία έκδοσης έως τριάντα (30) ημέρες πριν την υποβολή τους, καταστατικό, ΦΕΚ, πρόσφατα θεωρημένα κλπ).
β) Όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα, πρόσφατη εκτύπωση μέσω TAXIS NET ενεργούς δραστηριότητας επιτηδεύματος.
Προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, με τις τροποποιήσεις του Ν. 4605/01.04.2019, ο ανάδοχος θα πρέπει να προσκομίσει (κατάθεση –αποστολή) τα παρακάτω δικαιολογητικά :
α) Απόσπασμα ποινικού μητρώου, ή ελλείψει αυτού, ισοδύναμου εγγράφου που εκδίδεται από αρμόδια δικαστική ή διοικητική αρχή του κράτους-μέλους ή της χώρας καταγωγής ή της χώρας όπου είναι εγκατεστημένος ο εν λόγω οικονομικός φορέας, από το οποίο προκύπτει ότι πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, το οποίο να έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή του. Το εν λόγω δικαιολογητικό δύναται να αντικατασταθεί με υπεύθυνη δήλωση από τον οικονομικό φορέα σε περίπτωση φυσικού προσώπου ή σε περίπτωση νομικού προσώπου εκ μέρους του νομίμου εκπροσώπου όπως αυτός ορίζεται στην περίπτωση 79Α ΤΟΥ Ν. 4412/2016(η υποχρέωση αυτή αφορά σε περιπτώσεις εταιρειών Ε.Π.Ε., Ο.Ε. και Ε.Ε. τους διαχειριστές, ενώ σε περιπτώσεις εταιρειών Α.Ε., τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την ατομική επιχείρηση το φυσικό πρόσωπο).
β) Πιστοποιητικό φορολογικής ενημερότητας, (να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του, άλλως στην περίπτωση που δεν αναφέρεται χρόνος ισχύος σε αυτό, εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή τους).
γ) Πιστοποιητικό ασφαλιστικής ενημερότητας (ΙΚΑ και ατομική ασφαλιστική κύρια και επικουρική ασφάλιση), (να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής του, άλλως στην περίπτωση που δεν αναφέρεται χρόνος ισχύος σε αυτό, εφόσον έχει εκδοθεί έως τρεις (3) μήνες πριν από την υποβολή τους).
δ) Όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα, όλα τα αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης της εταιρείας, (καταστατικό, ΦΕΚ, πρόσφατα θεωρημένα κλπ), ώστε να προκύπτει ο διαχειριστής του νομικού προσώπου, τα μέλη του Δ.Σ., η νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας κ.α. (ο χρόνος έκδοσής τους να είναι έως τριάντα 30 εργάσιμες ημέρες από την υποβολή τους).
Σημειώνεται ότι για την απόδειξη περί μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού της παραγράφου 1 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, δύναται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης εκ μέρους του οικονομικού φορέα, σε περίπτωση φυσικού προσώπου, ή σε περίπτωση νομικού προσώπου την υποβολή αυτής εκ μέρους του νομίμου εκπροσώπου, όπως αυτός ορίζεται στην περίπτωση 79Α του Ν.4412/2016. (άρθρο 80 παρ. 9 του Ν.4412/2016, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 7αγ του άρθρου 43 του Ν.4506/2019).
Πέρα των παραπάνω και επιπροσθέτως, ο ενδιαφερόμενος επί ποινή αποκλεισμού πρέπει να υποβάλλει:
  1. Αντίγραφο της άδειας κυκλοφορίας των μηχανημάτων έργου όπως φαίνονται στην προσφορά.
  2. Αντίγραφο της ασφάλειας των μηχανημάτων.
  3. Αντίγραφο της άδειας χειριστή του μηχανήματος.
  4. Βεβαίωση περί µη οφειλής τελών χρήσης
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλ: 2464350105 ή 2464350130

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΟΥΛΕBΗ ΡΟΛΟΙ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ MAZI ΣΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ .ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Η ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ Δ/Δ ΠΛΑΤ/ΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κοροϊδεύαμε τον γιατρό; Θα καθαρίσουμε το σάπιο και παλιό; Για να δούμε τι άλλαξε στον δήμο λοιπόν.
Άλλαξαν οι αντιδήμαρχοι που όπως με τον γιατρό από τη μια δεν μπορούν να τον βλέπουν από την άλλη μια χαρά τον στηρίζουν. βάλαμε γραματεα που οπως είπαν στο συμβούλιο θα στοιχίσει 130.000 ευρώ την τετραετία. οι ειδικοί σύμβουλοι άλλαξαν πάντα με αξιοκρατια.λ Οι υπάλληλοι που βρίζει ο δήμαρχος, άσχετα με τα υποκριτικά μπράβο που γράφει στο Facebook είναι όπως τους άφησε ο γιατρός στις ίδιες θέσεις και όσοι τον στήριξαν -μια σταλιά τόπος είμαστε παιδια και βλεπομαστε - πήραν και θεσεις. Οι αναθέσεις γίνονται ακόμα χειρότερα .οι διαγωνισμοί όταν δεν μας αρέσει ο κερδισμένος τους λέμε ότι δεν είναι σωστοί. Οι άλλοι δήμαρχοι και η περιφέρειά μας κοροϊδεύουν όπως ακριβώς με τον γιατρό. Χάσαμε τον πολυξερο γιατρό που είχε και πλάκα και βάλαμε άλλον πολυξερο που δεν χαμογελάει ποτέ και μονίμως είναι σε κατάσταση αμόκ.

Ανώνυμος είπε...

Πονηρουυυυυυληδες..........

Ανώνυμος είπε...

Στις 10-04 βγαίνει η ανακοίνωση (το πρωί προφανώς), την ίδια μέρα στις 14,00 λήγει και η προθεσμία για την υποβολή προσφορών. Μας δουλεύετε ρε!!!... Τουλάχιστον πέστε μας ποιος έχει πάρει την δουλειά, γιατί έτσι κι αλλιώς απ' ευθείας ανάθεση θα την δώσετε. Μην μας καροιδεύετε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Τα παλιό τα σάπιο που λέγαμε....πάντως οι φωτογραφίες για κάθε ελάχιστη ενέργεια που ουδείς άλλος δήμαρχος ασχολείται βγαίνουν συνέχεια μπας και ο λαουτζικος πειστεί ότι γίνονται πράγματα...καταπιεσμένο φωτομοντέλο ο δημαρχος

Το Προφίλ μας