Σύμφωνα με μελέτες του γνωστού Ινστιτούτου της Φλωρεντίας η παραδοσιακή τούρκικη σούπα "τσορμπάς" θωρακίζει τον οργανισμό από τον κορωνοϊό. Στις εν λόγω μελέτες εμφανίζεται ότι το 52% αυτών που τρώνε "τσορμπά" το πρωί αναπτύσσουν ανθεκτικότητα στον ιό, ενώ αν η κατανάλωση "τσορμπά" γίνεται πρωί και βράδυ, το ποσοσό εκτινάσσεται στο 78%.
To blog μας σας δίνει την αυθεντική συνταγή του "τσορμπά" με πλιγούρι και γιαούρτι. Δείτε το βίντεο:
.To blog μας σας δίνει την αυθεντική συνταγή του "τσορμπά" με πλιγούρι και γιαούρτι. Δείτε το βίντεο:
Και για όσους δεν κατάλαβαν, η συνέχεια παρακάτω:
.
εμυονάκ ακάλπ!
1 σχόλιο:
ΑΦΕΡΙΜ ΑΦΕΡΙΜ. ΑΧ ΜΑΣΙΑΛΑΧ ....
Δημοσίευση σχολίου