Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Δήμος Σερβίων: Επιτροπή αντιμετώπισης προβλημάτων λόγω του ιού COVID-19

Με βάση το Σχέδιο  Δράσης  προετοιμασίας και ετοιμότητας για τη διαχείριση ενδεχόμενης υγειονομικής κρίσης λόγω του ιού COVID-19 για το Δήμο Σερβίων μετά την εισήγηση του γιατρού εργασίας του Δήμου για την δημιουργία συντονιστικού οργάνου για την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων λόγω του ιού, συστήνεται επιτροπή για τον προαναφερόμενο σκοπό η οποία θα έχει τα παρακάτω μέλη:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
Ελευθερίου Χρήστος Δήμαρχος
Λαϊόπουλος Αλέξανδρος Ιατρός
Καραντάκος Παναγιώτης Ιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος
Πεχλιβανίδης Κωνσταντίνος Ιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος
Καργάκης Μιχαήλ Ιατρός εργασίας του Δήμου
Τσιαβή Πολυξένη Ιατρός
Θύμνιος Γεώργιος Φαρμακοποιός
Μαλογιάννη Πηνελόπη Μαία ΚΥ
Γκαραβέλας Θεόδωρος Διασώστης ΕΚΑΒ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μόνο για χτένισμα τη φούντα είσαι. Ηθελες φωτογραφίες με τους "Μιλανεζους" του δήμου και επικροτούσες τις βόλτες τους χωρίς να γίνουν εξετάσεις στα εν λόγω άτομα διασπείροντας και στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο τον ιό. Πολιτική ανευθυνότητα επιστήμονα και εσύ και ο άρχοντας και τα λοιπά καρναβάλια.Αντι να γίνει εθελούσια απομόνωση των συγκεκριμένων ατόμων και εξετάσεις βγαίνουν φωτογραφιουλες στο Ντα προς το τον μικροβιολόγος που έβγαλε πόρισμα. Άιντε ρε άιντε.....Άιντε ρε άιντε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προς διορθωση των τελευταίων ""Αντι να γίνει εθελούσια απομόνωση των συγκεκριμένων ατόμων και εξετάσεις, αντ'αυτού βγαίνουν φωτογραφιουλες στο Ντα Κριστο τον μικροβιολόγο που έβγαλε πόρισμα, ότι όλα καλά.. Άιντε ρε άιντε.....Άιντε ρε άιντε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Δήμαρχε. Αν και διάβασα καλά τον τίτλο... Δεν κατάλαβα τι κάνει αυτή η ομάδα? Αντε καλά οι γιατροί αλλά ο φαρμακοποιός ο διάσωσης και η μαία τι θα κάνουν σε αυτή την περίπτωση? Συγγνώμη αλλά είμαι φτωχός στο μυαλό.

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρα ρε φιλε 11:27; οχι πεσ μου σοβαρα; επικροτουσε την βολτα των μιλανεζων; δεν το ηξερα αυτο!αληθεια;τωρα πλεον η ανευθυνοτητα θα τιμωρειται, ετσι να του πεις του κυριου αυτου αλλα και ολους οσους δεν προσεχουν τους γυρω τους. Ακουω πολλους να μην νοιαζονται για το παγκοσμιο προβλημα που και εμεις αντιμετωπιζουμε. Ειναι ωριμοι ανθρωποι αυτοι;; ερωτω!!! Λιγο σεβασμος για τους ευπαθεις πληθυσμους δεν υπαρχει; να τους ξεκανουν θελουν δηλαδη; φτου τους!!! Μαριονετες του ........αντε να μην πω τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Στο σάιτ του δήμου αναφέρεται τμήμα πρόνοιας. ο προϊστάμενος του τμήματος γιατί απουσιάζει από την επιτροπή; είναι δυνατόν να μην υπάρχει υπάλληλος όπως στην επιτροπή που έκανε ο δήμος Κοζάνης; Γιατί απουσιάζει ο γενικός γραμματέας ο οποίος στην επιτροπή του Δήμου Κοζάνης είναι νο2 μετά τον δήμαρχο;

Ανώνυμος είπε...

Κάνει επιτροπή για νάχει να λέει ότι έκανε.Αυτό τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μη το ψάχνετε από δω κι απο κεί.Δεν μπορεί ο τόπος μας νάχει Δήμαρχο τον Ελευθερίου και για Αντιδημάρχους τον Βητόπουλο,τον Κακαφίκα,τον Ζάκη και τον Ποντίκη.Αυτό είναι αποτυχία από την αρχή.Μη το ψάχνετε.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος γράφει τα κείμενα του Δήμου?? Περίπου 55 λέξεις, 1 κομμα και 2 ρήματα...Καλά ένα κείμενο δεν μπορούν να συντάξουν ευαναγνωστο , με νόημα?
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ να κάνουν στις βασικες δομές του Δήμου...Δήμαρχε φοβάμαι πως εκτός από φωτογραφίες δεν κάνεις για τίποτα άλλο...Εντωμεταξύ, η επιτροπή συσταθηκε αλλά μέχρι τώρα δεν συνεδρίασε...

Ανώνυμος είπε...

Πριν 3 εβδομαδες φωτογραφίες αγκαλια με Καστανιώτη που γύρισε από Μιλάνο χασκογελωντας και τωρα συντάσσουμε επιτροπές κατά του ιού. Μπραβο στα τσακάλια τους δημότες. Στις επόμενες εκλογές περιμένουμε να βγάλετε κάποιον που θα ξεπεράσει και τον Ελευθέριου, ο οποίος έχει ξεπεράσει και τον γιατρό κατά πολύ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΜΕΣΑ

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο είσαι πολύ λίγος για τον τόπο δυστυχώς. Ο γιατρός και ο Κυριακίδης ήταν κλάσεις ανώτεροι σου τελικά. Δυστυχώς για τον τόπο, θα σε υποστεί για ακόμη 3,5 χρόνια. Δυστυχώς ακόμη 4 χρόνια χαμένα για την περιοχή. Ένας πρώην ψηφοφόρος σου που πίστεψε πως μπορείς να κάνεις την αλλαγή, αλλά αποδείχτηκες "απάτη".

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο φίλε,ήθελα να σχολιάσω την ίδια ακριβώς σκέψη,αλλα με πρόλαβες.Απορώ ειλικρινά με τον Ελευθερίου.Από κουτσουκέλα σε κουτσουκέλα.

Το Προφίλ μας