Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση Α.Σ Τιτάν Σερβίων – Τμήμα Στίβου

Έχοντας απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης σχετικά με τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, Covid-19, και έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την υγεία των αθλουμένων, των προπονητών, των εργαζομένων και ολόκληρης της κοινωνίας των Σερβίων, βασιζόμενοι στην από 10 Μαρτίου 2020 απόφαση της Γ. Γ. Αθλητισμού, αλλά και στην υπ’ αριθ. 24/2020 απόφασή της Διαδημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, αποφασίσαμε τα ακόλουθα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προστασίας της Δημοσιάς Υγείας από τον κορωνοϊό.

Από τις 11 Μαρτίου μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2020, στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων:



  • Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες προπονήσεις των ακαδημιών (παιδιά έως 12 ετών).
  • Τα προ αγωνιστικά και τα αγωνιστικά τμήματα να επικοινωνήσουν με τους προπονητές τους, ώστε να διαμορφωθεί ανάλογα το πρόγραμμα των προπονήσεων για την αποφυγή συνωστισμού στο στάδιο.
  • Όλες οι προπονήσεις των προ αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων θα γίνονται στο ανοικτό στάδιο.

Διευκρινίζουμε στους συμπολίτες μας ότι βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης «Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας χώρων αθλητικών εκδηλώσεων και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων με παρουσία άνω των εξήντα (60) ατόμων στον αγωνιστικό χώρο διεξαγωγής του αθλήματος» (ΦΕΚ Β' 782/10.3.2020), δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε κάθε αγωνιστικό χώρο συνολικά περισσότερα από εξήντα (60) άτομα.

Όλοι πρέπει να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες προς όφελος της Δημόσιας Υγείας. Πρέπει να τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί από το Υπουργείο Υγείας και να επιδεικνύουμε την απαραίτητη υπευθυνότητα, ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων και Αρχών.
Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν μέχρι και τις 25 Μαρτίου 2020, οπότε και θα υπάρξει επαναξιολόγηση της απόφασης κατά περίπτωση και ανάλογα με τις εξελίξεις.

Οι γονείς και οι αθλητές μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6976646250 και 6980036310.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Τμήμα Κλασσικού Αθλητισμού, Α.Σ Τιτάν Σερβίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας