Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

VelvetRides Enduro, στις 14-15/9/2019, στο Βελβεντό

Ξεκινήσαμε να ποδηλατούμε στην περιοχή του Βελβεντού χονδρικά πριν απο μια δεκαετία. Σε μια κλασική ‘’εποικοδομητική’’ συζήτηση μετά από τυπικό ride ομόφωνα καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως «αρκετά καβαλήσαμε μόνοι μας σε αυτό το βουνό, ήρθε η ωρα να γουστάρει κι άλλος κόσμος» και κάπως έτσι προέκυψε η ιδέα για τη διοργάνωση του 1st VelvetRides Enduro!
Δηλώνουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε το αγαπημένο μας βουνό στην κοινότητα του enduro με απώτερο σκοπό όλου αυτού του εγχειρήματος να προσφέρουμε πλατιά χαμόγελα σε πρόσωπα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος με ΄μας!

Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα συμπεριλαμβάνουν μονοπάτια, τα οποία κατά μεγάλο ποσοστό χαρακτηρίζονται από φυσική ροή ενω παράλληλα όταν αυξάνονται οι ταχύτητες οδήγησης μπορούν να θεωρηθούν ιδιαίτερα τεχνικά ακόμη και από έμπειρους αναβάτες.
Πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο ‘’ατού’’ της διαδρομής, διότι καταφέρνει να χαρακτηρίζεται διασκεδαστικό από ένα μεγάλο εύρος αναβατών.
Θα σας κρατήσουμε σε αγωνία και δεν θα περιγράψουμε ακόμα την ιδιαιτερότητα της καθεμιάς από τις 4 ειδικές διαδρομές….οπότε τα λέμε Σεπτέμβριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας