Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου η τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βελβεντού

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Βελβεντού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού «Κοίμησης της Θεοτόκου» Βελβεντού, την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 20:30 μ.μ. χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου.
Πρόγραμμα
• ‘Ωρα 20:00 μ.μ.: Αγιασμός για το νέο Δήμο Βελβεντού (εντός του Ι. Ν.).
‘Ωρα 20:30 μ.μ.: Τελετή ορκωμοσίας (στο προαύλιο του Ι.Ν.). Ορκωμοσίες του Δημάρχου Βελβεντού, των Δημοτικών Συμβούλων Βελβεντού, των Κοινοτικών Συμβούλων Βελβεντού και των Προέδρων Κοινοτήτων Αγίας Κυριακής, Καταφυγίου και Πολυφύτου.
Χαιρετισμός του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλου. :• Χαιρετισμοί επισήμων. •:• Ομιλία Δημάρχου. 4• Πέρας της τελετής.1 σχόλιο:

  1. Στεργίου, σε ένα δυτικοευρωπαϊκό κράτος (το Βελβεντό ξέρει καλά και από Αμερική) δεσπότες με τις ογκώδεις μίτρες και τις χρυσοποίκιλτες στολές σε αγιασμό μιας Δημοτικής Αρχής μόνο θυμηδία προκαλούν . Σου έφταναν οι απλοί παπάδες που έχεις εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας