Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Δ. Μακεδονία: Οι βάσεις και οι εισακτέοι στο Πανεπιστήμιο

Στους 4.702 ανέρχονται οι εισακτέοι των 21 τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με το Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στην Φλώρινα να έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση, καθώς τα μόρια του πρώτου ήταν 17.644.
Στα 11 τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης οι εισακτέοι ανέρχονται στους 2.578, με το Τμήμα Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών να σημειώνει τη μεγαλύτερη
ζήτηση, καθώς τα μόρια του πρώτου επιτυχόντα ανήλθαν στα 17.433.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς στα τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οι εισακτέοι ανέρχονται στους 670, όπου στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ο πρώτος εισακτέος είχε 16.909 μόρια.
Στα δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών οι εισακτέοι είναι 606, με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης ο πρώτος εισακτέος είχε 13.421 μόρια.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας στα τέσσερα τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας οι εισακτέοι ανέρχονται στους 848, με το Τμήμα Ψυχολογίας να έρχεται δεύτερο στη ζήτηση, καθώς ο πρώτος εισακτέος είχε 17.285 μόρια και ο τελευταίος 16.641.
Τη χαμηλότερη βάση στα 21 τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας είχε το Τμήμα Περιφερειακής και Διασυνοριακής Ανάπτυξης στην Κοζάνη, με μόλις 840 μόρια για τους εισακτέους που προέρχονται από τα ημερήσια ΕΠΑΛ της χώρας.

– Οι βάσεις και οι εισακτέοι ανά Τμήμα ζήτησης
– Οι βάσεις και οι εισακτέοι ανά Περιφερειακή Ενότητα

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας