Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Tο ευχαριστήριο των καθηγητών του Β.Δ.Ω. Πτολεμαΐδας στον απερχόμενο καλλιτεχνικό Διευθυντή Τσαβδαρίδη Λάζαρο

Το σύνολο των καθηγητών του Β.Δ.Ω.Π αισθάνεται την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον απερχόμενο καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου της πόλης μας, κ. Τσαβδαρίδη Λάζαρο.
Ο Λάζαρος, όπως ο ίδιος του αρέσει να τον αποκαλούμε, αποτέλεσε έναν ακόμα ακρογωνιαίο λίθο, προκειμένου η καλλιτεχνική δραστηριότητα του ωδείου και της πόλης να αγγίξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Η συνεργασία μας σε όλα τα επίπεδα υπήρξε άριστη, καθώς ο ίδιος επέδειξε αμέριστη στήριξη και
συμπαράσταση στην τέλεση του μουσικοπαιδαγωγικού μας έργου. Τον ευχαριστούμε που μας παρέσυρε στο όραμά του και μας συμπεριέλαβε στις καλλιτεχνικές του δημιουργίες και αναζητήσεις.
Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την αγάπη των μαθητών και των γονέων προς το πρόσωπό του, κρίνουν το μέχρι τώρα καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό του έργο άκρως επιτυχημένο.
Οι καθηγητές του Β.Δ.Ω.Π, με την πεποίθηση ότι όλοι επιδιώκουμε την απρόσκοπτη λειτουργία και συνέχιση αυτού του πολιτιστικού φάρου της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, ευχόμαστε και στην νέα καλλιτεχνική Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαϊδας, κ. Τσαβκοπούλου Ξένια, καλή αρχή και κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
Με τιμή, οι καθηγητές
του Δημοτικού Ωδείου Πτολεμαΐδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας