Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η αποκατάσταση βλάβης στο αντλιοστάσιο Νεράιδας

Στις 26 Αυγούστου 2019 παρουσιάσθηκε βλάβη σε αντλία του αντλιοστασίου Νεράιδας, με αποτέλεσμα να παρουσιασθεί έλλειψη νερού στο δίκτυο ύδρευσης της Νεράιδας.
Η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα 28 Αυγούστου 2019 και ώρα 15:30.
Ευχαριστώ Δημόσια τον νέο Δήμαρχο κ. Χρήστο Ελευθερίου και τον  νεοεκλεγέντα  Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Ποντίκη για τις άμεσες ενέργειές τους και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία αποκατάστασης της βλάβης.

Σημειώνω ότι υπήρχε δεύτερη εφεδρική αντλία, η οποία όμως είχε βλάβη, από προηγούμενα χρόνια και δεν είχε επισκευασθεί, αν την είχαν επισκευάσει η προηγούμενη ή προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου, δεν θα παρουσιαζόταν κανένα πρόβλημα στην υδροδότηση της Νεράιδας.
Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω δημόσια και τους δύο επαγγελματίες τεχνικούς  κ. Στέργιο Τασιούλα και κ. Κλεάνθη Μαλούς, που όχι μόνο με ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματικότητα, φρόντισαν να αποκαταστήσουν την βλάβη σε εξαιρετικά μικρό χρόνο, αλλά και να προχωρήσουν στον έλεγχο των καλωδιώσεων αυτοματισμού λειτουργίας της αντλίας.
Με τον έλεγχο διαπίστωσαν τα καλώδια ελέγχου της στάθμης να είναι εκτός  σύνδεσης.
Ξενοφών Βαΐζογλου
Πρόεδρος Νεράιδας 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Β. Κωνσταντοπουλος
Γιατι προηγουμενες διοικησεις Ξενοφων; Εννοεις οτι επι δημαρχιας μου αφησαμε την αντλια χωρις να την επισκευασουμε; Θυμασαι εσυ ως προεδρος να αντικατεστησες την αντλια; Αν ναι, γιατι δεν φροντισες να επισκευαστει σε συνεργασια με τις υπηρεσιες;



Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

κ. Δήμαρχε δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσάς, γιατί δεν γνωρίζω πότε παρουσιάστηκε η βλάβη στην εφεδρική αντλία.
Αν θυμάμαι καλά, μία φορά παρουσιάστηκε σοβαρή βλάβη στο αντλιοστάσιο, η οποία επισκευάσθηκε αμέσως, πιθανόν να έθεσαν τότε σε λειτουργία την εφεδρική, η οποία στην συνέχεια δεν επισκευάσθηκε.
Στην θητεία μου δεν γνώριζα, ότι υπήρχε και δεύτερη αντλία, γιατί δεν είχα πρόσβαση στο αντλιοστάσιο, ήταν πάντοτε κλειδωμένο.
Αν το γνώριζα να είστε βέβαιος, ότι θα ζητούσα με επιμονή την αποκατάσταση της εφεδρικής, όπως έπραξα με την μη λειτουργία του βιολογικού.

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφώντα 3 χρόνια ήταν δήμαρχος και 5 στην αντιπολίτευση, δεν κατάλαβε το ποσό υπερασπίστηκες τα συμφέροντα της Νεράιδας
Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφώντα ακόμη δεν ξεκίνησαν, περίμενε λίγο,θα προλάβεις να στείλεις επιστολές,μη βιάζεσαι, περίμενε.Οσο για σάς που καταλαβαίνετε μιά παροιμία λέει:Στον πάτο ξυρίζουν τον Γαμπρό.Ο Κωνσταντόπουλος στα 3 χρόνια που ήταν Δήμαρχος δεν κατάλαβε;Αν είναι έτσι δεν κατάλαβε και ο Ελευθερίου που ήταν 2 χρόνια σύμβουλός του.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

10:14 δεν καταλαβαίνω, το ίδιο δεν έκανα επί θητείας του κ. Κωνσταντόπουλου, το ίδιο επί θητείας του κ. Κοσματόπουλου;
Τώρα γιατί ενόχλησε; αφού αυτοί ήταν που έδειξαν ενδιαφέρον και ενήργησαν άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης, ο κ. Χρήστος Ελευθερίου και ο κ. Χρήστος Ποντίκης.
Το ευχαριστώ είναι προσωπική ανάγκη για αυτούς που με βοηθούν ή με εξυπηρετούν, όταν όμως είναι δημόσια πρόσωπα, τότε γίνεται δημόσια.
Οσο για την εφεδρική αντλία που δεν επισκευάσθηκε, δεν θυμάται κανείς πότε παρουσιάστηκε η βλάβη, αν υπήρχε δεν θα είχαμε την ταλαιπωρία των δύο ημερών, ευτυχώς ήταν καθημερινές, για φαντασθείτε να ήταν αργίες, όπως Χριστούγεννα, Πάσχα ή ακόμη Καθαρά Δευτέρα;

Ανώνυμος είπε...

Ξενοφώντα ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος όταν θα πάψουμε να στέλνουμε ευχαριστήριες επιστολές για τα αυτονόητα.Με αυτή την λογική επί θητείας Κωνσταντόπουλο έπρεπε να στέλνεις επιστολές κάθε εβδομάδα.

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Είναι αυτονόητο έστειλα τόσες, όσες παρεμβάσεις έκανε για την Νεράιδα
Συνιστώ ψυχραιμία

Το Προφίλ μας