Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Επιμελητήριο Κοζάνης: Ενημερωτική συνάντηση για τις εξαγωγές προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία

Για τις προοπτικές ανάπτυξης πωλήσεων τροφίμων και ποτών στη Ρωσική Ομοσπονδία ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες του Επιμελητηρίου Κοζάνης, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιουλίου 2019, στον αίθουσα συνεδριάσεων του ΕΒΕ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε εισήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Οικονομοτεχνικής ΕΠΕ για την Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών WorldFood Moscow, ενώ παράλληλα δόθηκαν  πληροφορίες για τις βασικές επιχειρηματικές πρακτικές, δειγματισμού, προώθησης προϊόντων και έναρξης συνεργασιών, καθώς και για ζητήματα που αφορούν σε πιστοποιήσεις, εκτελωνισμούς, μεταφορές και αποθήκευση προϊόντων.
Όπως επεσήμανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης, Νίκος Σαρρής, «Στόχος της διοίκησης είναι να κάνει ένα Επιμελητήριο σύγχρονο και ανοιχτό για τους επιχειρηματίες. Βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό σημείο, έτσι ώστε μέσα από το νέο μας λογισμικό, τη νέα μας ιστοσελίδα αλλά μέσα από της αλλαγές στην πληροφόρηση, όλοι οι επιχειρηματίες να έχουν τη βέλτιστη πρόσβαση στην ενημέρωση που αφορά στον επιχειρηματικό κλάδο».
Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της εταιρίας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ, Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, υπογράμμισε την σημασία της έκθεσης WorldFood Moscow αναφέροντας πως «σε αυτή την έκθεση γίνονται οι κυριότερες αγοραπωλησίες για τις γιορτές (…) και το καλό ελληνικό, ποιοτικό προϊόν μπορεί να προβληθεί σε αυτή».
Η εν λόγω έκθεση αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που εξυπηρετεί την παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών και μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό εναρκτήριο λάκτισμα για τους επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής στην πώληση και εξαγωγή προϊόντων στη Ρωσική Ομοσπονδία. Η  διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης αντιμετωπίζοντας θετικά αυτή την προοπτική, δεσμεύτηκε να υλοποιήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πραγματοποιηθεί μια επιχειρηματική αποστολή  στη Ρωσία για την προώθηση τοπικών προϊόντων.

Δείτε τα βίντεο
Νίκος Σαρρής, πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης
Κωνσταντίνος Πορτοκάλης, εκπρόσωπος της εταιρίας Οικονομοτεχνική ΕΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας