Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά συνάντηση μελών των Δ.Σ. Συλλόγων με θέμα την δευτεροβάθμια εκπροσώπηση των Συλλόγων στα Εσωτερικά Ύδατα 0

Στις 9/7/2019 πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά η 8η κατά σειρά συνάντηση μελών των Δ.Σ.των Συλλόγων μας παρουσία του έγκριτου Δικηγόρου Πτολεμαίδας κ. Δημητρόπουλου με κύριο θέμα την δευτεροβάθμια εκπροσώπηση των Συλλόγων μας που δραστηριοποιούνται στα Εσωτερικά Ύδατα .
Συζητήθηκαν εκτενώς οι λεπτομέρειες και τα προαπαιτούμενα της ίδρυσης του νέου νομικού προσώπου, εκτέθηκαν από τους συμμετέχοντες απόψεις, προτάσεις και προβληματισμοί και όσα συμφωνήθηκαν από κοινού θα συμπεριληφθούν στο Καταστατικό του το οποίο θα συνταχθεί από τον προαναφερθέντα δικηγόρο και θα αποσταλεί προς μελέτη στους Συλλόγους μας ώστε να λάβει την τελική του μορφή και αρχές φθινοπώρου να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο.

Οι Σύλλογοί μας θα ενημερώσουν εκτενώς τα μέλη τους σε επόμενες κοινές αναρτήσεις για τα άρθρα του Καταστατικού του νέου φορέα .
Επίσης κατά την συνάντηση συζητήθηκαν:
1. Η κοινή παρέμβαση των Συλλόγων μας στο Υπουργείο Αθλητισμού για την επίλυση του φλέγοντος ζητήματος της κατασκήνωσης των αθλητών στους χώρους αγώνων Αθλητικής Αλιείας
2. Πειθαρχικά παραπτώματα μελών των Συλλόγων μας
3. Τα οικονομικά και οργανωτικά προαπαιτούμενα διοργάνωσης
του επόμενου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλιείας
Κυπρίνου ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα
διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2020 στην Ουκρανία.
4. Τροποποίηση του Κανονισμού Αλιείας Κυπρίνου της ΕΟΥΔΑ
-μετά από προτάσεις των Συλλόγων Αθλητικής Αλιείας- με
γνώμονα τους κανονισμούς της παγκόσμιας Ομοσπονδίας
αλλά με προσαρμογή στην Ελληνική πραγματικότητα.
Οι Σύλλογοί μας ευχαριστούν θερμά τον συνάδελφο και φίλο Σάκη Μησιόπουλο για την φιλοξενία της συνάντησης στο γνωστό Κατάστημα των Γρεβενών "Κοτόπουλα Απόλαυση"
Τα Δ.Σ. των Συλλόγων
Α.Σ.Ε.Α.Κοζάνης,Α.Σ.Ε.Α.Καρδίτσας, Α.Σ.Ε.Α.Καστοριάς, PFC Πτολεμαίδας, GFC Γρεβενών, Α.Σ.Ε.Α.Ιωαννίνων, A.Σ.Ε.Α. Φλώρινας, Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Άγριας Πέστροφας & Fly Fishing 'ΑΣΤΡΑΙΟΣ' & Φυσιολατρικού Ομίλου Γρεβενών "ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας