Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΜΟΒ: εκδηλώσεις στα πλαίσια της γιορτής ροδάκινου στο Βελβεντό

Συνεχίζονται και φέτος, για 15η χρονιά, οι εκδηλώσεις στα πλαίσια της γιορτής ροδάκινου, στο Βελβεντό, από τις  2  έως τις 4 Αυγούστου. Όλοι οι Σύλλογοι και φορείς, διοργανώνουν αντίστοιχες με τη δράση τους δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών.

Ο Μορφωτικός  Όμιλος και η Παιδική και Εφηβική Βιβλιοθήκη Βελβεντού, διοργανώνουν εργαστήρια για παιδιά και εφήβους, το Σάββατο 3 Αυγούστου στις  5:00 μ.μ., στο χώρο της Βιβλιοθήκης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με αφήγηση παραμυθιού με τη συνοδεία μουσικής, και εργαστήριο ποίησης χαϊκού, θα συνεχίσουμε με κατασκευές – ζωγραφική και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και θα κλείσουμε με δροσιστικά κοκτέιλ που θα ετοιμάσουν οι έφηβοι.
Στήνοντας ένα σκηνικό οπωρώνα με κούκλες φυσικού μεγέθους στη βιβλιοθήκη που πρωτολειτούργησε σαν Αγροτική, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Γεωργίας, υπενθυμίζουμε το χαρακτήρα των δομών της περιοχής μας, που αποτέλεσαν ακρογωνιαίο λίθο στην ως εδώ πορεία των βελβεντινών. Μέσα από τις ποικίλες δραστηριότητες και τα ομαδικά εργαστήρια, στοχεύουμε στην καλλιέργεια της συνεργασίας, στην επαφή των παιδιών με την ποίηση μέσα από γνώριμο γι’ αυτά θέμα και φυσικά στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση.
Αρωγοί οι Συνεταιρισμοί ΑΣΕΠΟΠ και Δήμητρα, των οποίων τους Προέδρους ευχαριστούμε θερμά, καθώς και τις εθελόντριες που θα βοηθήσουν σημαντικά στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας