Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Οι εκδηλώσεις του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα»

Με τη μουσική βραδιά, «αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι» έκλεισαν οι «εορταστικές-πολιτιστικές» εκδηλώσεις του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων, που διοργανώθηκαν προς τιμή της Πολιούχου μας, Αγίας Κυριακής. Φέτος το πρόγραμμα –επηρεασμένο από τις εθνικές εκλογές που έγιναν ανήμερα της εορτής-- περιελάμβανε θεατρική παράσταση, εκδήλωση για τα παιδιά με δραματοποιημένο
παραμύθι, την πανσερβιώτικη συνάντηση, που είχε εξαιρετική επιτυχία, υπαίθρια Θεία Λειτουργία στη Βασιλική της Καστροπολιτείας μας, που ζωντάνεψε στιγμές της ζωής στο Βυζάντιο, και έκλεισε με τη ρεμπέτικη βραδιά. Η παρέα του Τάσου του Πεσλή, που για τέταρτη φορά μας τιμούν με τη μουσική τους, ενθουσίασε με το πλούσιο ρεπερτόριο με παλιά γνωστά και αγαπημένα τραγούδια και με την πετυχημένη εκτέλεση.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Σ. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν τις εκδηλώσεις μας με την παρουσία τους και όσους συνέβαλαν στην καλή οργάνωση, ιδιαιτέρως υπαλλήλους του Δήμου, τον Θόδωρο Καραγιάννη, τον Ραφαήλ Παπαδημητρίου –σε όλες τις εκδηλώσεις πρώτον βοηθό- τον Νίκο Λεπίδα, τον Θοδωρή Χολέβα που κάλυψε κάποιες εκδηλώσεις βιντεοσκοπώντας τες.
Ελπίζουμε πριν το τέλος του καλοκαιριού να ξαναβρεθούμε και πάλι
Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας