Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Ο Θόδωρος Κυριακίδης λέει ότι αποχωρεί φτωχότερος από την αυτοδιοίκηση ...


  Θεόδωρος Κυριακίδης Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού: Ευχαριστήριο μήνυμα
    Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν προσωπικά, αλλά κυρίως όσους στήριξαν τον συνδυασμό «Γέφυρα στο Μέλλον» και ανέδειξαν ως Δήμαρχο Σερβίων τον Χρήστο Ελευθερίου.
   Αποχωρώ από την Τοπική Αυτοδιοίκηση γεμάτος συναισθήματα από στοιχήματα που κερδήθηκαν, αλλά και προσδοκίες που δεν επαληθεύτηκαν. Αυτό που είναι βέβαιο όμως, είναι ότι αποχωρώ φτωχότερος από ότι εισήλθα σε αυτήν, κάτι που πολύ αμφιβάλλω ότι μπορεί να υποστηρίξουν αυτοί
που καταφέρθηκαν εναντίον μου όλο αυτό το διάστημα, χαρακτηρίζοντάς με ως παλιό.
                                                           
Με τιμή
Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων Βελβεντού
Θεόδωρος Κυριακίδης
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε φίλους σίγουρα φτωχότερος με τα παιχνίδια που έπαιξε. Σε λεφτά μάλλον πλουσιότερος.

Ανώνυμος είπε...

Εάν , οι εντός και πέριξ του δημοτικού συμβουλίου , επικριτές του , σκέφτονταν τον τόπο , αντί να κατηγορούν , τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικό είναι φίλε μου Θεωδορα ότι φεύγεις φτωχότερες και σίγουρα από φίλους διότι στο Δήμο και στους παιδικούς σταθμούς δουλεύανε πάντα οι ίδιοι και άργησες να φύγεις διότι πιστεύω δεν είχατε ιδέα τι γίνεται μέσα στο ίδιο το Δημαρχείο σας πόσο μάλλον στη κοινωνία

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο στοίχημα που κατάφερες να κερδίσεις και να τιμηθείς με τιμητική πλακέτα θεοδωρα,ήταν να διαλείσεις το δήμο και να ρουφιανεύεις τους συναδέλφους σου για να κρατήσεις τη θέση του υπέρ δημάρχου. Και να θυμάσαι,οτι τους όποιους φίλους είχες τους έχασες,και ο μόνος που σου έμεινε είναι η σκιά σου η οποία και αυτή κάποια στιγμή θα σ'εγκαταλήψει.

Ανώνυμος είπε...

το έργο του Κυριακίδη φαίνεται από την κατάσταση που αφήνει τον δήμο. Άλλωστε αυτός έλεγε "εγώ είμαι ουσιαστικά ο δήμαρχος". Κατά τα άλλα διέπρεψε στην διπροσωπία και την έπαρση. Κυριακίδη εσύ επέλεξες τους συμβουλατορές σου.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που φεύγεις φτωχότερος όπως λές να θυμάσαι αυτό,τον Δήμο μας τον άφησες κατά πολύ φτωχότερο και στην τελική ζημιά έκανες και στον Ελευθερίου και στον Κωνσταντόπουλο και στην Σπυρίδου.Όλα αυτά και άλλα πολλά θα τα κουβαλάς πάνω σου μιά ζωή.ΤΕΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει με τα απολυθωματα! Άντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡ....Α ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΜΗΠΩς ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑΣ ;
ΘΟΔΩΡΕ ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΕΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ;;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΑΣ ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΝΑΝ ΨΗΦΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ταιριάζει η παροιμία Δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι.

Το Προφίλ μας