Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Ευχετήριο του Γ. Δακή για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Στους μαθητές μας που βρίσκονται στο σταυροδρόμι των Πανελληνίων Εξετάσεων εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία. Με ψυχραιμία, υπομονή κι επιμονή να δώσουν σάρκα και οστά στη γνώση που με κόπο απέκτησαν στη διάρκεια όλης της σχολικής
χρονιάς. Μιας χρονιάς που θα τη θυμούνται με νοσταλγία κι αγάπη, γιατί είναι το πέρασμα από τα χρόνια της ξεγνοιασιάς και της αθωότητας στα χρόνια της προσωπικής άνθησης, της ανεξαρτησίας και της κατάκτησης των ονείρων τους. Ωστόσο, οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν είναι η μοναδική ευκαιρία να κάνουν πράξη τα όνειρά τους. Είναι η αρχή ενός όμορφου ταξιδιού στη γνώση, τη δημιουργία, τη ζωή. Να θυμούνται πάντοτε ότι τα όνειρα βρίσκονται στο μέλλον και περιμένουν όποιον τολμά να τα διεκδικήσει.
Στους δασκάλους, που με υπομονή και αγάπη μετέδωσαν στους μαθητές όχι μόνο γνώση αλλά και ήθος και αξίες, εύχομαι να συνεχίσουν το  σπουδαίο αυτό λειτούργημα και να αντλούν καθημερινά χαρά από τις επιδόσεις των μαθητών τους τόσο στις εξετάσεις όσο και στην κοινωνία.
Στους γονείς, που με αγάπη, αυταπάρνηση και οικονομικές θυσίες στηρίζουν κι ενθαρρύνουν τα παιδιά τους σε αυτό τον αγώνα, εύχομαι να τα δουν να πετυχαίνουν στις εξετάσεις και να κατακτούν τους στόχους τους στη μετέπειτα ζωή τους.

Με εκτίμηση,
Γιώργος Δακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας