Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Στάση Σερβίων

Η εντολή από τους Δημότες των Σερβίων, εδόθη και είναι απόλυτα σεβαστή.   Η " Γέφυρα στο μέλλον" με Δήμαρχο το Χρήστο Ελευθερίου, θα χαράξουν τους κατευθυντήριους άξονες,τα επόμενα τέσσερα χρόνια, για την προκοπή
του Δήμου Σερβίων.
  Θερμά συγχαρητήρια για την εκλογή.
  Εύχομαι καλό έργο.

  Με τιμή
  Λαζαρίτσα Σπυρίδου
  Επικεφαλής "ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ'

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Ρίτσα.7 'εδρες και 'ολοι απέναντί σου.Ντροπή στα στελέχοι της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Εχει ο καιρός γυρίσματα και θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα!Πλατανόρεμα, Ρίτσα 240, υποψήφιος Π.ε. Κοζανης 500.... καρδασίνα υποψήφιου πολιτευτή που θέλει να βγεί και βουλευτής,σύνολο 150...Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ απέναντι,υποψήφιος εκ' Νερά'ι'δας για τον Δημαρχιακό θώκο απέναντι,υποψήφιοι κόλακες της αυριανής κυβέρνησης Ν.Δ. απέναντι,σύντομα και πρίν της βουλευτικές εκλογές θα λεχθούν δημόσια και επώνυμα, τότε ας βρούν τρόπο να δικαιολογηθούν απέναντι στον κόσμο...

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι για το ήθος του Ai-vres Σας διαβάζουμε και γράφουμε την άποψη μας και δεν την βάζετε? Ισως γιατι είναι θετικά σχόλια για την Σπυρίδου? Από εσάς γιατί? Τελικά θρίαμβος το 27% που πήρε. Και τώρα μετά τις εκλογές την πολεμάτε? Πρέπει να είσαι βρωμιάρης τελικά για να είσαι μπροστά....ΝΤΡΟΠΗ.

Ανώνυμος είπε...

ας ξεκινήσει ο κάθε υποψήφιος δήμαρχος βουλευτής κλπ με τα απλά, να προσφέρει από χαμηλές θεσεις και μετά βλέπουμε

Ανώνυμος είπε...

Από αυτά που ακούω και βλέπω η Σπυρίδου και οι υποψήφιοι της ήταν Ηρωες. Ο απλός κόσμος εξέλεξε Σπυρίδου.Οι συντεχνίες τους αλλους.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο κακίά πρέπει να είχαν .Η Νδ στα Σέρβια της έδωσε 10% Και η περιφέρεια εως και66% Ελατη 45%,Λαζαραδες 55$ μεσιανη 65% ..........Η ΔΗΜΤΟ και οι άλλοι της ΝΔ πρέπει να υποστούν τιμωρία.ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.Τετοια διαφορά μόνο βρώμικα μπορει να γίνει.

Ανώνυμος είπε...

πολιτικοί ανήκουν στο κόμμα το οποίο, ως κυβέρνηση, εκτίναξε το δημόσιο χρέος και έκαψε τη χώρα, ενώ ψήφισε και όλα τα Μνημόνια, για να έρθει τώρα το ΔΝΤ και να μας ενημερώσει πως η Ελλάδα θυσιάστηκε -με τις υπογραφές και των ελληνικών κυβερνήσεων- για να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες.


Ανώνυμος είπε...

Μόνο καλά λόγια έχω για την Σπυριδου.Ηταν και είναι Κυρία με Κ κεφαλαίο.

Ανώνυμος είπε...

Ηταν και είναι αστέρι.Εξυπνη και καλός άνθρωπος.

Το Προφίλ μας