Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνεδρίαση την Τρίτη 11-06-2019 και ώρα 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για την ανάγκη λήψης αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων:
  1. Έγκριση πρακτικού  προηγούμενης συνεδρίασης.
  2. Έγκριση  απευθείας ανάθεσης , για την προμήθεια υλικών –μικρουλικών για τις ανάγκες λειτουργίας του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.
  3. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης της δαπάνης, που αφορά τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Σύλλογο Μικρασιατών Πτολεμαϊδας, στην 11η συνάντηση χορωδιών, που θα πραγματοποιηθεί στις  22 Ιουνίου 2019.
  4. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Αρμονία»με την Π.Ε. Καστοριάς.
  5. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Αρμονία» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  6. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ραφιών – πλατών βιβλιοθηκών για τις ανάγκες της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Καστοριάς.
  7. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής  κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλογου «Το Τσαρσί» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  8. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού & κυπέλλων – μεταλλίων στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ παιδιών 14-15 χρονών του Α.Σ. Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.
  9. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης (01 Ιουλίου 2019) εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού  Συλλόγου Κρανοχωρίου «Νέα Πνοή» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  10. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την παροχή ηχοφωτιστικής κάλυψης στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων (2 ημέρες) του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Το Απόζαρι» με υην Π.Ε. Καστοριάς.
  11. Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υλικών εκπαίδευσης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από φυσική καταστροφή σύμφωνα με το μνημόνιο «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ».
  12. Έγκριση δαπάνης και απευθείας ανάθεσης αυτής για την επισκευή των βλαβών που διαπιστώθηκαν στο σκάφος της Π.Ε. Καστοριάς  κατά τη διάρκεια του τακτικού service.
  13.  Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την μουσική κάλυψη  στα πλαίσια συνδιοργάνωσης εκδηλώσεων (30 Ιουνίου 2019) του Εκπολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Κρανοχωρίου «Νέα Πνοή» με την Π.Ε. Καστοριάς.
  14.  Έγκριση της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια διαφόρων ειδών (καρέκλες, υποπόδιο και συρταριέρα)για τις ανάγκες της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού (ΕΔΡΑ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
  15. Έγκριση δαπάνης Π.Ε. Καστοριάς.
  16. Έγκριση δαπανών έτους 2019  Π.Ε. Γρεβενών.
  17. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για την συνδιοργάνωση εκδήλωσης πολιτιστικού χαρακτήρα «ΓΙΑΓΚΟΥΛΕΙΑ 2019».
  18. Έγκριση διενέργειας και όρων συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση τιμής σε ευρώ για την προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευής – συντήρησης για τα οχήματα και μηχανήματα έργου του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας  Καστοριάς, προϋπολογισθείσας   δαπάνης 74.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
  19. Έγκριση συγκρότησης επιτροπής συνοπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευής – συντήρησης για τα οχήματα και μηχανήματα έργου του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.
  20. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΕΦΥΡΩΝ ΚΟΙΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΚΑΙ ΡΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ».
  21. Έγκριση δαπάνης  και διάθεσης πίστωσης για την συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Μανιταρόφιλων Ελλάδος της 16ης Γιορτής Μανιταριού.
  22. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής Συνοπτικού Διαγωνισμού και ανάθεση στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Συντήρηση ηλεκτροφωτισμού κόμβων και οδών αρμοδιότητας συντήρησης Π.Ε. Κοζάνης 2019».
  23. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη – προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Ετήσια συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έτους 2018».
  24. Έγκριση δαπάνης Π.Ε. Καστοριάς .
  25. Έγκριση πρωτοκόλλου ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής για πρόσβαση στην ιστοσελίδα της Δήμου ΝΕΤ για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικού Π.Δ.Μ.
  26. Έγκριση ορισμού δικηγόρου 
  27.  Έγκριση ορισμού δικηγόρου
  28. Έγκριση  δαπάνης και διάθεσης πίστωσης
  29. Έγκριση δαπάνης για την προμήθεια μιας λεπίδας αποχιονισμού στην Π.Ε. Καστοριάς.
  30. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος προστίμου
  31. Έγκριση συγκρότησης γνωμοδοτικής επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού (διαπραγμάτευσης) παροχής υπηρεσιών «Δημιουργία Master Plan για την ιεράρχηση και διαχείριση των ρεμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.
  32. Έγκριση του πρακτικού ΙΙ για την κατακύρωση της σύμβασης που αφορά το έργο: ΣΑΕΠ 041 «Αποκατάσταση σταθεροποίηση κατολισθήσεων πρανών στην Ε.Ο Κοζάνης – Ιωαννίνων», με κωδικό 2018ΕΠ04100001.
  33. Έγκριση πρακτικού ΙΙ για την κατακύρωση της σύμβασης που αφορά το έργο: ΣΑΕΠ 541 «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Καστοριάς, έτους 2018 αρμοδιότητας ΔΤΕ (Εδρα) / Π.Δ.Μ.» με κωδικό 2014ΕΠ54100002 (Έδρα).
  34. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 4.000,00€ (συμπ. Φ.Π.Α.) για προμήθεια ανταλλακτικών για την κάλυψη τακτικών και έκτακτων αναγκών επισκευής και συντήρησης επιβατικών οχημάτων αρμοδιότητας Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας  Κοζάνης.
  35. Έγκριση του πρακτικού ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής του προσωρινού αναδόχου του έργου: «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης προς το Πάρκο  Εθνικής Συμφιλίωσης» Π.Ε. Καστοριάς.
  36. Έγκριση  του πρωτοκόλλου καλής εκτέλεσης της αριθμ. 214916/18214/23-11-2018 (ΑΔΑ:ΩΖΚΠ7ΛΨ-80Ν) σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης – απεγκατάστασης συσκευών GPS και εξάμηνης συνδρομής PowerFleet σε οχήματα αρμοδιότητας ΔΤΕ ΠΔΜ (ΕΔΡΑ) για την περίοδο αποχιονισμού 2018-2019.
  37. Έγκριση επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών της ΠΔΜ.
  38. Έγκριση δαπάνης Π.Ε. Καστοριάς.
  39. Τυπική επανέγκριση δαπάνης Π.Ε Καστοριάς.
  40. Έγκριση δαπανών Π.Ε. Καστοριάς.
  41. Έγκριση  δαπανών – διάθεση πίστωσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).
  42. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης «Ιτιώτικα» του Μορφωτικού Εκπαιδευτικού Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ιτιάς «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2019 στην Ιτιά.
  43. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης Full moon Festival του Λ.Μ.Π.Γ.Σ Βεύης, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2019.
  44. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών επισκευής διαμορφωτήρα Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.
  45. Έγκριση δαπάνης συμμετοχής της Π.Ε. Φλώρινας στην συνδιοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων του Α.Μ.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» Περάσματος προς τιμή των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Ιουνίου & 1 Ιουλίου 2019.
  46. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη συντήρηση – επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Πολιτικής Γης Π.Δ.Μ.
  47. Έγκριση του Πρακτικού ΙΙΙ αποσφράγισης και αξιολόγησης των Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018 – 2019» του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής  των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Αρ. Διακήρυξης 06/2019).
  48. Έγκριση επιδομάτων ΙΙΙ για μαθητές που μεταφέρονται με ευθύνη εκείνων που έχουν τη γονική μέριμνα για το σχολικό έτος 2018 – 2019 για την Π.Ε. Κοζάνης.
  49. Έγκριση δαπάνης και ορισμός δικηγόρου για τη νομική εκπροσώπηση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητας Γρεβενών) ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.
  50. Συγκρότηση επιτροπής για τη διενέργεια Ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου ΣΑΕΠ 541 με ΚΩΔΙΚΟ 2014 ΕΠ54100002 (Έδρα) «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της ΠΕ Γρεβενών, αρμοδιότητας ΔΤΕ (Έδρας)/ΠΔΜ, για τα έτη 2018 – 2019.
  51. Έγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωσα της Π.Δ.Μ. με τον Μακεδονικό Κοζάνης, στο τουρνουά ποδοσφαίρου τμημάτων υποδομής, που θα πραγματοποιηθεί στις 21,22 & 23 Ιουνίου 2019.
  52. Έγκριση δαπάνης για τη συνδιοργάνωσα της Π.Δ.Μ. με το Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, στον αγώνα δεξιοτεχνίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Ιουνίου 2019.
  53.  Έγκριση δαπάνης για την συνδιοργάνωσα της Π.Δ.Μ. με το Σύλλογο Φίλων Μουσικής: «ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ», στο διήμερο Πολιτισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 23 & 24 Ιουνίου 2019.     
  54. Εφαρμογή της 1597/2018 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης.




Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.



Ηλίας Π. Κάτανας
Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών
Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας