Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Απάντηση στην ανοιχτή επιστολή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου

Αγαπητέ Βασίλη.

Διάβασα στα Media την ανοιχτή σου επιστολή και την απαίτησή σου να απολογηθώ. Το ξεκαθαρίζω λοιπόν.

Στην τοποθέτησή μου στη Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων στην οποία αναφέρεσαι, εξέφρασα αυτό που απασχολεί όλη την ελληνική κοινωνία.
Οι άξιοι άνθρωποι ως επί το πλείστον δεν ασχολούνται με την πολιτική. Η πολιτική και οι πολιτικοί στη χώρα έχουν απαξιωθεί προ καιρού. Δες λίγο την αποχή στις δικές μας εκλογές.

Σαφώς από τον Δήμο Σερβίων πέρασαν αξιόλογα άτομα και πρόσφεραν.


Το «παλιό», το «σάπιο», το «μαύρο» σημειολογεί  μία κατάσταση, όχι συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η εκτίμηση ότι μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της διαφθοράς και της συναλλαγής είναι εκτίμηση των περισσότερων πολιτών αυτής της έρημης χώρας,  για το κράτος, την περιφερειακή διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ναι σε μεγάλο ποσοστό αυτό το φαινόμενο συμβαίνει! Και συμβαίνει παντού, όλοι το ξέρουμε! Και θα το καταγγέλλω συνεχώς όπου το συναντώ, μέχρι να εκλείψει!

Εγώ δεν μίλησα για πρόσωπα αλλά για καταστάσεις. Ούτε εξύβρισα κανέναν όπως ισχυρίζεσαι. Θεωρώ άδικο για εσένα να θίγεσαι από γενικές αναφορές και να ταυτίζεσαι με τέτοιου είδους καταστάσεις.

Αγαπητέ Βασίλη δεν λιποτάκτησα το 2013. Ρίψασπις δεν υπήρξα ποτέ. Σου υπενθυμίζω ότι δεν παραιτήθηκα από τον συνδυασμό. Απλώς διαπίστωσα ότι είχαμε διαφορετικές απόψεις και πρακτικές και δεν μπορούσα να συμβιβαστώ.

Εγώ δημόσια σου προτείνω συνεργασία. Αυτή τη φορά, αν ενστερνίζεσαι τις αξίες της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της αλληλεγγύης, έλα να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου.
Έλα να αποκρούσουμε πρακτικές και συμπεριφορές που αναπαράγουν πελατειακές σχέσεις και συναλλαγές, έλα να βαδίζουμε με νέες καλές πρακτικές στο μέλλον.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε μια συγνώμη θα αρκούσε από το να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα έτσι εκτίθεσαι παραπάνω.

Τώρα αν άλλα σκέφτεσαι, άλλα θέλεις να πεις και άλλα λες είναι ένα θέμα που πρέπει να δεις και να λύσεις.

Το video με την τοποθέτησή σου είναι ξεκάθαρο. : https://www.youtube.com/watch?v=YogDxgkPqYU

Ανώνυμος είπε...

Τις αξίες της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της αλληλεγγύης ο Βασίλης τις έχει αποδείξει από την μέχρι σήμερα πορεία του.

Εσύ μέλει να τις αποδείξεις Κε Δήμαρχε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ;
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ Κ.Λ.Π.ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ.
ΚΡΙΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μετα απο πεντε μερες απαντηση και . ..τουμπα. Οποιος σκεφτεται μπορει να φανταστει τι θα επικρατησει στο Δημο σιγα σιγα

Ανώνυμος είπε...

Παραμένουν οι αυτοκρατορικές σου συμπεριφορές!!! φοβερή η παράγραφος που έχεις συντάξει, και τάχα ζητάς και συνεργασία..... συνεργασία με σένα ποιός θα κάνει;;;

"Εγώ δημόσια σου προτείνω συνεργασία. Αυτή τη φορά, ΑΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ τις αξίες της διαφάνειας, της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της εντιμότητας, της αλληλεγγύης, έλα να συνεργαστούμε για το καλό του τόπου.

Τι λες τελικά; ότι δεν είχε διαφάνεια, δημοκρατία, εντιμότητα και αξιοκρατία.... Εσύ που τα έχεις όλα αυτά να διοικήσεις μόνο σου... με τους επιστήμονες συνεργάτες σου...

Ανώνυμος είπε...

Πόσο πονάτε και ανεβάζεται μόνο τα σχόλια κατά του Ελευθεριου ;; Ο κόσμος έδειξε ποιον θέλει για δήμαρχο.. είναι αργα για να βγάλετε λάσπη..

Ανώνυμος είπε...

Ποιος κοσμος, οι 40 παραπανω που τους πηγανε με το ζορι στην καλπη;

Μανουσαριδης Ευτυχιος είπε...

Αγαπητό aivres,η απάντηση είναι σαφής.Τα σχόλια...Και επι Δημαρχίας ΚΟΚΟΛΙΟΥ,και με τον Δήμο Σερβίων Βελβεντού χώρισε κοινωνίες κ Δημότες.Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.Αφήστε να ανθίσει ,εαν σας ενδιαφέρει ο ΤΟΠΟΣ.Με εκτίμηση .. Ευτυχης Μανουσαριδης.

Ανώνυμος είπε...

30-40 άτομα δεν είναι "Ο κόσμος". Βγαίνετε και μιλάτε για μεγάλη νίκη και οτι ο κόσμος αποφάσισε ποιον θέλει για δήμαρχο κλπ. Η νίκη θα ήταν και πάλι νίκη ακόμη και με 1 ψήφο διαφορά. Ελπίζω να μην ισχύουν κιόλας αυτά που ακούγονται για πληρωμένα εισιτήρια των κτέλ και για κάτι "φακελάκια" (είτε απο τον ίδιο είτε απο τους υποψηφίους του). Αντί να βάλει το κεφάλι κάτω και να δει τι πρέπει να γίνει απο την πρώτη μερα που θα αναλάβει, κάθετε και ασχολείται με τους προηγούμενους.

Ανώνυμος είπε...

Το «παλιό», το «σάπιο», το «μαύρο» σημειολογεί μία κατάσταση, όχι συγκεκριμένα πρόσωπα.

Η εκτίμηση ότι μέχρι τώρα με την πολιτική ασχολούνταν άνθρωποι της διαφθοράς και της συναλλαγής είναι εκτίμηση των περισσότερων πολιτών αυτής της έρημης χώρας, για το κράτος, την περιφερειακή διοίκηση, την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ναι σε μεγάλο ποσοστό αυτό το φαινόμενο συμβαίνει! Και συμβαίνει παντού, όλοι το ξέρουμε! Και θα το καταγγέλλω συνεχώς όπου το συναντώ, μέχρι να εκλείψει! Να ρωτησω κάτι εγω τώρα σαν νέος επιστήμονας; Αυτή την κατάσταση που μας λέει ο νέος δήμαρχος (τον ψήφισα) την αντιπροσωπεύουν κάποια ατομα! Ε λοιπόν ας μας πει επιτέλους ονόματα! Κύριε μανουσαριδη συγχαρητήρια για την τοποθέτηση σας! Απλά επειδή τον ψήφισα και βγήκε έχω κάθε δικαίωμα να τον κρίνω στις αστοχίες που θα λέει και θα κάνει και θα τον χειροκροτώ κάθε φορά που θα λέει και θα κάνει κάτι το σωστο! Άκουσα λέει για συνεργασία με λαζαριτσα, αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

"εάν ενστερνιζεσαι τις απόψεις της δημοκρατίας της διαφάνειας" έλα μαζί μου. Αλλιώς δεν τις ενστερνιζεσαι ε; τι ακουμε ρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

k.manoysaridi fenete oti den soy aresi i kritiki.frontise lipon mia ke ise konta ston dimarxo na ton simvoylevis na ine ligo prosektikos stis ekrpasistoy.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου δείχνεις ήδη σημάδια που μαρτυρούν ότι είσαι λίγος για Δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου με 47 ψηφους διαφορά μην ανεβαίνεις στα κεραμίδια. Δεν θα μπορείς να κατεβείς γιατί άλλοι κρατούν τη σκάλα. Άντε να σε δούμε και σένα. Για αρχή πάντως κακή έκανες.

Ανώνυμος είπε...

Ενημερωτικά. Αν και δεν έχει καμιά σημασία, μετά την καταμέτρηση 37 είναι οι ψήφοι της διαφοράς.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ νέος επιστήμονας και τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι; Αν υπάρχουν για κάποιους αποδείξεις να βγει να πει ονόματα. Όχι γενικά και αόριστα και να πιάνει η λάσπη όλους.

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου αν αγαπάς πραγματικά τον τόπο σου και είσαι με τις αλήθειες να πείς με ονόματα σε όλους τους δημότες ποιοί ήταν οι βρώμικοι και ποιοί οι καθαροί.Μας έχεις μπερδέψει τελείως και είναι αρχή ακόμα.

Το Προφίλ μας