Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Ανταπάντηση στον κ. Ελευθερίου Εξακολουθούμε να περιμένουμε δημόσια συγνώμη. Οι συνεργασίες απαιτούν πρώτα απ’ όλα αμοιβαία εκτίμηση, σεβασμό και εμπιστοσύνη.

Περιμέναμε από τον κ. Ελευθερίου με ξεκάθαρο τρόπο να ζητήσει δημόσια συγνώμη για τις δηλώσεις του στην Γενική Συνέλευση του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων ή τουλάχιστον να τις ανασκευάσει ώστε να μην προκύπτουν υποψίες για κανέναν από τους παλιούς αιρετούς και κυρίως για μένα και τους συνεργάτες μου.
Αντ’ αυτού μια γενική και αόριστη αναφορά χωρίς να παίρνει θέση, με μια επίπλαστη κι υποκριτική μάλιστα οικειότητα, που δεν συνάδει με τον τοξικό προεκλογικό του λόγο.
Η επίκλησή του ότι γενικώς και αορίστως αναφερόταν στην πολιτική κατάσταση της χώρας, δεν είναι δικαιολογία.
Ο κ. Ελευθερίου έχει μόλις πρόσφατα εκλεγεί δήμαρχος και με την ιδιότητα αυτή μιλάει.
Άρα όταν λέει «να τελειώνουμε με το παλιό, το σάπιο, το διεφθαρμένο και ότι όσοι ασχολήθηκαν ως τώρα με την πολιτική είναι βουτηγμένοι στην βρωμιά», σαφώς αναφέρεται στους πρώην δημάρχους και σε όσους τους πλαισίωσαν.
Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους αναφέρεται σε όλους τους δημάρχους των Σερβίων του πρόσφατου παρελθόντος, Χατζηδημητράκο, Τσιγκόιδα, Καραντάκο, Κοκολιό, Κωνσταντόπουλο, Κοσματόπουλο, τους δημάρχους Βελβεντού Τσιουκάνη, Μπελιά, Σόκουτη, Στεργίου, τους δημάρχους Καμβουνίων Νάνο, Πουλιόπουλο, Ντοβόλη και προφανώς όλους τους δημοτικούς συμβούλους που τους πλαισίωναν.

Παλιό και φθαρμένο κατά την άποψή του και βουτηγμένο στην βρωμιά εγώ και οι συνεργάτες μου που ξαναεκλέχθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο Μπάκανος, Παναγιωτούλας, Αλεξόπουλος, Καραντάκος κλπ.

Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας ζητούμε ξεκάθαρη συγνώμη τουλάχιστον για μένα και τους συνεργάτες μου. Εάν αυτό δεν γίνει είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπίσουμε την τιμή και την υπόληψή μας με κάθε τρόπο.

Με την ευκαιρία θέλω να του θυμίσω ότι τα δύο τελευταία χρόνια της θητείας μας έλλειπε σχεδόν από όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Κι ένα τελευταίο.
Οι συνεργασίες απαιτούν πρώτα απ’ όλα αμοιβαία εκτίμηση, σεβασμό και  εμπιστοσύνη.
Συνεργασία να κάνει ο κ. Ελευθερίου με ποιους,  με μας, το παλιό, το φθαρμένο, το βουτηγμένο στην βρωμιά;
Εκτός και αν δεν το εννοούσε. Ας βγει όμως να το πει ευθαρσώς και με παρρησία.
Και τότε ως παράταξη είμαστε εδώ για να μιλήσουμε και για συνεργασία και για το καλό του τόπου.
Όλα τα άλλα είναι υποκριτικά και φθηνές δικαιολογίες.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές τελείωσαν.
Πολύ μας νοιάζει τι είπε και δεν είπε, ούτε τι είπες και δεν, τελειώνετε
Ξέρουμε ποιος είναι ο Ελευθερίου, ξέρουμε ποιος είσαι και εσύ και δεν μας νοιάζει, εμείς αυτό που θέλουμε να στρωθείτε στην δουλειά όλοι σας.

Ανώνυμος είπε...

Etsi akribws einai opws Ta leei o kurios kostantopoulps.
Pera apo kathigitis den kanei... Ton ezisa Kai Apo konta.

Ανώνυμος είπε...

Ας στρωθούν στην δουλεία αυτοί που ο κόσμος διάλεξε για δημοτική αρχή. Ας ανοίξουν πρώτα αυτοί τα χαρτιά τους ας κάνουν πρώτα αυτοί κινήσεις καλής θέλησης και μετά να ζητούν από τους άλλους.

Ανώνυμος είπε...

Μην αναπαράγεται συνεχώς το ίδιο και το ίδιο... όπως λέει και ο λαός οποίος έχει την μύγα μυγιαζεται... οπότε δίκιο έχετε και οι δύο ο κ.Ελευθεριου έχει δίκιο όταν λέει ότι το παλιό και το σάπιο πρέπει να φύγει και αυτό ισχύει 100% γιατί πρέπει επιτέλους να μπουν καινούργιες ιδέες στο δήμο για να βγεί από το αδιέξοδο...Και ο κ.Κωσταντοπουλος έχει δίκιο όταν λέει ότι οι συνεργάτες θέλουν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό και αυτό ισχύει και για όλους όσους βρίσκονταν μέσα στο δημαρχείο γιατί δεν σας βάλαμε εκεί ώστε να αναλωνεστε σε μικροπολητικες και μην περιμένετε τον άλλον στην γωνία ούτε οι μεν ούτε οι δε συγκεντωθητε για το καλό του τόπου δεν υπάρχει άλλος χρόνος.

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει ρε μεγάλε, ο Δήμος δεν είναι η προσωπική βεντέτα μεταξύ σας, έλεος δλδ, αν δεν συνεργαστείτε τότε Εσυ θα φταις Κωνσταντόπουλε..οφείλεις να σεβαστείς οτι ο κόσμος τον ψήφισε για δημαρχο..είναι τέτοιο το εκλογικό σύστημα που πλέον οφείλεις να συνδιαμορφώσεις κ Εσυ το αύριο το δήμο ψηφίζοντας και όχι καταψηφίζοντας

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου αυτος που βγηκε δημαρχος να στρωθει στην δουλεια και να αφησει τα κακαρισματα...ο κωνσταντοπουλος να ασκησει αντιπολιτευση και οχι παλι να βαζει πλατες...φτανει πια αυτο το μοτιβο...αυτος που βγηκε δημαρχος αυτος ας αναλαβει και τις ευθυνες του! Δημαρχος δεν ηθελε να γινει...οχι οταν καταλαβε τις βλακιες του, μου θελει και συνεργασια...αντε γιατι μου φινεται στα Σερβια εχετε ξεφυγει τελειως!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε μεγαλε...αλλο επεισοδιο βλεπεις??? τοσα χρονια που εβαζε πλατη ο Κωνσταντοπουλος για το καλο του δημου, τι καταλαβε? Αφου αλλον επελεξε ο λαος για δημαρχο και καλα εκανε, ας αναλαβει και τις ευθυνες-υποχρεωσεις ως Δημαρχος ο Ελευθεριου! οπως σας βολευει μια ζωη στα Σερβια...για εμενα προσωπικα αλλα και για πολλους αλλους θα κανει την μεγαλυτερη βλακια στην ζωη του ο κωνσταντοπουλος, εαν ξανα βαλει πλατες και μετα τον βριζουν παλι...τπτ απολυτως, αυτοι που βγηκαν ας αναλαβουν κιολας!

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι υποψήφιοι ήξεραν τον νέο νόμο και τις ιδιαιτερότητες του. Δεν δικαιολογείται κανείς από τους εκλεγμένους να δημιουργήσει θέματα δυσλειτουργίας στο νέο συμβούλιο. Μήπως κάποιοι να εξέταζαν μέχρι τις 31-8-2019 το ενδεχόμενο παραίτησης ;

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη να ειναι ορντινατσα ! εαν καταψηφιζει βλακειες θα φταιειε εαν τις ψηφιζει παλι θα φταιει ενω δημαρχος θα ειναι αλλος! εχει αλλον εξυπνο στο χωριο σου; και για να ειμαστε ειλικρινεις ολα θα παιχτουν σε δυο πραγματα: εαν ο χρηστος θα δημιουργησει ικανη ομαδα γιατι ενας-δυο -τρεις δεν φτανουν και εαν θα βαλει τους σωστους υπαλληλους στην σωστη θεση αποφευγοντας τα χατηρακια σε συμπολιτες μας κυριως. μην ξεχναμε οτι καποιοι υπαλληλοι θα φυγουν για το βελβεντο. Ας παραδειγματιστει απο τα χαλια στους παιδικους σταθμους και της επιχειρησης και τα υπερογκα χρεη του δημου και απο την πληρη ασυνενοησια. αλλωστε για καποιους απο αυτους τους λογους εφυγε

Ανώνυμος είπε...

Αυτά που είπε ο Ελευθερίου για παλιό και σάπιο έπρεπε να το πει προεκλογικά και όχι τώρα.Ελευθερίου ο δικός σου πόλεμος με το παλιό και το σάπιο έχει ημερομηνία;Και σύ Κωνσταντόπουλε πιστεύεις ότι δεν το εννοούσε;Γιατί ζητάς την συγνώμη του;

Ανώνυμος είπε...

Συμπολιτευση συμπολιτευση μονο απαιτησεις εχει ο κοσμος απο εσας κ. Κωνσταντοπουλε. ΟΧΙ, αντιπολιτευση να ειστε, αφου ο κοσμος επελεξε.... Οχι να φορτωνεστε τα προβληματα και να σας βριζουν απο πανω!! Και εν πασει περιπτωσει αν δεν θελει να ζητησει συγνωμη για τον οχετο, ας αναλαβει τις ευθυνες του. κ. Κωνσταντοπουλε εκμεταλλευονται τις ικανοτητες σας στη διοικηση. Η πολλη ευγενεια βλαπτει! Οποιος εχει αντιθετη αποψη, ας στρωθει να δει τι θα κανει με τα χιλια προβληματα του δημου κ μετα να σας πιασει στο στομα του. Εδω ειμαστε κ περιμενουμε

Ανώνυμος είπε...

Αν το μέλλον στον τόπο μας είναι αυτός που προσδιορίζεται για Αντιδήμαρχος Καμβουνίων (έτσι ακούγεται) τότε ΒΡΑΣΕ ΟΡΥΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

έχουμε όνομα 9,30 μ.μ. ;

Το Προφίλ μας