Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

"Καλή επιτυχία" για τις Πανελλαδικές από τη Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
λίγες ώρες σας χωρίζουν από την πρώτη μεγάλη σας μάχη, αυτή των πανελλαδικών εξετάσεων. Το προηγούμενο διάστημα κάνατε έναν μεγάλο αγώνα τόσο εσείς, όσο και οι οικογένειές σας, οι οποίες εκτός από το άγχος της εισαγωγής σας σε κάποια σχολή ήταν επιφορτισμένες και με το άγχος για το εάν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα των φροντιστηρίων, αν θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν όσο θα θέλανε για να πετύχετε τους σκοπούς σας.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Εορδαίας που στηρίζεται από το ΚΚΕ, σας εύχεται: “καλή επιτυχία” παιδιά. Ένα πράγμα να ξέρετε, ότι ο δρόμος της ζωής για όλους του μαθητές και μαθήτριες είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Εφόδιά σας στη ζωή σας, ας είναι η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα για να ζήσετε μια καλύτερη ζωή κι όχι αυτή την “άχαρη” που σας ετοιμάζουν.
Γι’ αυτή τη μάχη χρειάζεστε υπομονή και επιμονή. Με ψηλά το κεφάλι!!!
και μην ξεχνάτε ότι τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτιούνται με αγώνες!!!
Ταυτόχρονα χαιρετίζουμε και αυτούς που για πρώτη φορά συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Απέδειξαν ότι οι νέοι έχουν φωνή και γνώμη για το μέλλον τόσο μέσα από τις εκλογές όσο και μέσα από τους αγώνες που το προηγούμενο διάστημα πραγματοποίησαν.
Και πάλι καλή επιτυχία!!!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Χόλμπα Αντωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας