Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Σερβίων" Βασίλης Κωνσταντόπουλος στο www.kozani.tv. Δείτε την συνέντευξη του λίγες μέρες πριν την παρουσίαση του συνδυασμού (video)

Συνέντευξη στο www.kozani.tv παραχώρησε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωτική Κίνηση Σερβίων" Βασίλης Κωνσταντόπουλος. Λίγες μέρες πριν την επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων και των αρχών του συνδυασμού του, ο κ. Κωνσταντόπουλος μίλησε για την σημερινή εικόνα του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, τους στόχους του για την επόμενη μέρα εφόσον εκλεγεί, την απλή αναλογική και την αυτονομία του Δήμου Βελβεντού.
Δείτε το βίντεο:

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση κρίσεως προς των κύριο Κωνσταντόπουλο? Γιατί χάσατε στις εκλογές όταν στα χέρια σας περάσανε τόσα μεγάλα έργα στην πόλη των Σερβίων? Η ανάπλαση ήταν η χαριστική βολή αλλά και η καθημερινή συμπεριφορά σας προς τους πολίτες. Η καλημέρα είναι του Θεού και όχι της καρέκλας. Βλέπετε έχουμε και την λογοκρισία του ΕΣΡ ai-vres δεν θέλει αλήθειες.

Ανώνυμος είπε...

Τις εχασε γιατι κοσμος προτιμησε να φαει κουτοχορτο απο το να εμπιστευτει εναν τεχνοκρατη να συνεχισει να κανει εργα που ανεβαζουν την ποιοτητα ζωης του. Θα γινει ξανα το ιδιο λαθος;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί 11.00 π.μ υπάρχουν άτομα σαν και εσένα και ρωτούν τέτοιες βλακείες,και κάνουν τέτοιες διαπιστώσεις, και δεν βλέπουν την λειτουργία του όλου πράγματος και την σοβαρότητα. Ο ΚΟΣΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ σου είπε πολλές καλημέρες και πριν τις εκλογές και μετά που δεν πάτησε στον δήμο καθόλου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

οταν καποιος χαρακτηριζει την αναπλαση που εδωσε μια ποιοτικη ανασα στα Σερβια ........

Ανώνυμος είπε...

η ανάπλαση σίγουρα έδωσε μια ποιοτική και αισθητική ανάσα στα Σέρβια με τα όποια λάθη της. Λάθη όπως το πλακόστρωτο οδόστρωμα που καταστρέφονται τα αυτοκίνητα μερα με την μέρα, στενοί δρόμοι, όπου δεν μπορουν να περάσουν μεγάλα οχήματα κλπ. Τώρα εαν εμείς σαν χωριάτες, αν είχαμε την δυνατότητα να μπούμε με το αυτοκίνητο μεσα σε κάποιο κατάστημα θα το κάναμε, λές και αμα περπατήσουμε 100 μέτρα θα μας πέσει ο κώλος. Το ότι ακόμη η λαική αγορα γίνετε στο κέντρο της πόλης είναι αδιανόητο, μεταφορά στον χώρο της εμποροπανήγυρης χθές. Με λίγα λόγια φταίει η ιδιοτροπία μας και οχι η ανάπλαση που σίγουρα θα μπορούσε να πιο μελετημένα και σοφά.

Ανώνυμος είπε...

Βρε παιδιά κάντε κανένα σχόλιο σε αυτά που είπε και μην σχολιάζεται άσχετα πράγματα.

Το Προφίλ μας