Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Τα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου "ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 23 Μαρτίου 2019 τελέστηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού μας ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του υποψηφίου Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου.
Οι πολίτες του Δήμου μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας, κατέκλυσαν την οδό 117 Εθνομαρτύρων  μπροστά από το εκλογικό κέντρο.
Ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η βεβαιότητα για την επιτυχή έκβαση της προσπάθειάς μας ήταν έκδηλη στα πρόσωπα και τις αντιδράσεις των παρευρισκομένων.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου, αναφέρθηκε στην ιδέα της δημιουργίας, αρχικά της ομάδας σκέψης ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, που σκοπό είχε την υποβολή μιας ολοκληρωμένης πρότασης για το παρόν και το μέλλον του τόπου, και τη μετεξέλιξή της, στη συνέχεια, σε αυτοδιοικητική παράταξη διεκδίκησης του Δήμου για την εφαρμογή και πραγμάτωση αυτής της πρότασης.
Κηρύσσοντας την έναρξη του εκλογικού αγώνα ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου ανέφερε συγκεκριμένα:

«Σήμερα ξεκινά ο εκλογικός μας αγώνας.
Έτοιμοι πια να διεκδικήσουμε με πίστη και αποφασιστικότητα την πραγμάτωση αυτών των ιδεών, έτοιμοι να ξαναβάλουμε στις ράγες τον Δήμο μας – να τον βοηθήσουμε να βρει μια γόνιμη γέφυρα σύνδεσης με το μέλλον.
Όλοι μας γνωρίζουμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος, μετά από χρόνια άλογης διοίκησης και αλόγιστης διαχείρισης.
Πολλοί (και μερικοί ανάμεσα σε σας, πιθανόν) να είναι απαισιόδοξοι και να θεωρούν ότι είναι πια αργά για να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα.
Δεν συμμερίζομαι αυτή την απαισιοδοξία.


Κοιτώντας σας στα μάτια και προτάσσοντας ως βασικούς άξονες δράσης το όραμα, την πίστη, την όρεξη, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό ΓΙΝΕΤΑΙ!…»
Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Χρήστος Ελευθερίου δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δυσκολίες με τις οποίες θα βρεθεί αντιμέτωπη η αυτοδιοικητική αρχή πια της ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ  μετά τις εκλογές και εξέφρασε την
αισιοδοξία και την πίστη του στις ικανότητες, το όραμα και την όρεξη για δουλειά και προσφορά της ΟΜΑΔΑΣ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.
Με το πέρας του χαιρετισμού, και μέσα σε χειροκροτήματα από τους συγκεντρωθέντες, παρουσιάσθηκαν από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Ελευθερίου οι πρώτοι δεκαοχτώ δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού, που είναι οι εξής:


  1. Αλεξόπουλος Διονύσιος
  2. Βακουφτσή Μαρία
  3. Γιαζιτσίογλου Αθανάσιος
  4. Βητόπουλος Θωμάς
  5. Γκαμπούρα Νανά
  6. Κακαφίκας Αναστάσιος
  7. Καραζιώτας Λουκάς
  8. Μαλλογιάννη Πηνελόπη
  9. Μπουκουβάλας Νίκος
  10. Μουσαφειρόπουλος Κώστας
  11. Παρασκευάς Ιωάννης
  12. Παπαδοπούλου Έφη
  13. Ποντίκης Χρήστος
  14. Πράσσου Φωτεινή 
  15. Τρευλόπουλος Κ. Ευάγγελος
  16. Τσέτσιλας Ιωάννης
  17. Τσιρέκα Βάσω
  18. Χολέβας Καλλίνικος

Η βραδιά έκλεισε αρκετά αργά σε γιορταστικό κλίμα με πηγαδάκια κουβεντούλες και κεράσματα από έναν πλούσιο μπουφέ._


Περισσότερες φωτογραφίες, βίντεο, καθώς και στοιχεία των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού μας, μπορείτε να βρείτε στον ιστοχώρο μας: https://gefyrastomellon.gr/

Το Προφίλ μας