Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Ενημερωτική συνάντηση του υπ. Δημάρχου Περικλή Αλειφέρη και αντιπροσωπείας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον Πρόεδρο της Δ. Κοινότητας Αιανής.

Η Δημοτική Κοινότητα Αιανής ήταν ο σταθμός της 22ας Μαρτίου για τις ενημερωτικές συναντήσεις του υποψηφίου Δημάρχου Κοζάνης Περικλή Αλειφέρη και αντιπροσωπείας του συνδυασμού «Όλα Αλλιώς για τον Δήμο Κοζάνης», όπου ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρό της, κ. Κώστα Κύρινα.
Ο κ. Κύρινας επέμεινε πολύ στα ζητήματα «καθημερινότητας» που απασχολούν τους κατοίκους της Κοινότητας, όπως η συντήρηση των υποδομών και των δημόσιων χωρών, ο δημοτικός ηλεκτροφωτισμός και τα αδέσποτα. Άλλα ανοιχτά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους είναι η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού Αιανής και σε παραγωγικό επίπεδο η ενίσχυση των αρδευτικών υποδομών και η
υδροδότηση των κτηνοτροφικών μονάδων, το δίκτυο των οποίων είναι παλιό και αντιμετωπίζει συχνές βλάβες.
«Η γρήγορη ολοκλήρωση της συντήρησης του βραβευμένου πάρκου της Αιανής, η θεραπεία των αρρυθμιών στις συντηρήσεις των δημοσίων χώρων είναι υψηλής προτεραιότητας για την νέα δημοτική αρχή, διότι εξασφαλίζουν την συμμετοχή των φτωχότερων και πιο αδύναμων πολιτών στο δημόσιο χώρο», σημείωσε ο κ. Αλειφέρης. Επίσης, αναφέρθηκε στην έλλειψη δημοσιότητας και προβολής που πλήττει το Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής, που αποτελεί κόσμημα και υποδομή που προσφέρει δυνατότητες αύξησης της προστιθέμενης αξίας του τουριστικού προϊόντος του Δήμου.
Τέλος, επισήμανε την ανάγκη εθελοντικής δραστηριοποίησης των πολιτών, όχι μόνο λόγω έλλειψης πόρων, αλλά και για την επανοικειοποίηση του δημόσιου χώρου και την αποφυγή φαινομένων βανδαλισμού, από συμπολίτες μας που τον αισθάνονται ξένο.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας