Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Γυναίκα αστυνομικός επιτέθηκε σε αυλή σχολικού συγκροτήματος, σε πρώην νταντά,έχοντας υποψίες πως της έκλεψε λίρες από το σπίτι-Επέμβαση της Αστυνομίας

από το Kozanimedia.gr
Ένας μάλλον διαφορετικός και ασυνήθιστος καυγάς απασχόλησε πριν από λίγες ημέρες τις αστυνομικές αρχές της Κοζάνης, που κλήθηκαν να επέμβουν σε περιστατικό που σημειώθηκε στο αύλειο χώρο σχολείου της πόλης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, γυναίκα, αστυνομικός στο επάγγελμα και εκτός υπηρεσίας, επιτέθηκε και χτύπησε άλλη γυναίκα (ηλικίας περίπου 45 ετών και μαθήτρια του εν λόγω σχολείου), καθώς έχει σοβαρές υπόνοιες ότι, τον καιρό που την απασχολούσε ως νταντά του μικρού της παιδιού, εκείνη της έκλεψε χρυσές λίρες που έχουν εξαφανιστεί από το σπίτι!
Μάλιστα, σύμφωνα με την πρώτη κυρία, η πρώην νταντά δήλωσε πως δε θα συνέχιζε τη συνεργασία
τους και, λίγο μετά την αποχώρησή της, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν οι λίρες από την οικία.
Ωστόσο, επειδή δε διαθέτει ακλόνητες αποδείξεις, έψαξε να βρει την εν λόγω νταντά και τελικά την εντόπισε μέσα στο χώρο του σχολείου και της επιτέθηκε, κατηγορώντας την για την κλοπή.
Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκαν και περιπολικό της Αστυνομίας, αλλά και η ομάδα «ΔΙΑΣ», ενώ οι δυο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης, όπου ΔΕΝ υπέβαλαν μήνυση η μια στην άλλη και, φυσικά, αφέθηκαν ελεύθερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας