Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

H Ομιλία του Χρήστου Ελευθερίου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου


. Πηγή: live-avles.tv

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όμορφα γραμμένα λόγια λόγια λόγια....
Ας δούμε και την επόμενη ομιλια.

Ανώνυμος είπε...

Ουσία μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

"Μεγάλος ο σταυρός που θα κουβαλήσουν" κ.Ελευθερίου να σας ενημερώσω ότι ακόμη δεν έχουν γίνει εκλογές και δεν έχετε εκλεχθεί για να κουβαλήσετε τον "σταυρό". Απο την ημέρα που έμαθα οτι θα είστε υποψήφιος ήξερα ότι θα ψηφίσω εσάς. Κάποια απο τα άτομα που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας και να εκλεχθούν, έχουν κλίνει την προσωπικότητα τους κατα 180 μοίρες. Είναι καραγκιόζηδες! Συγνώμη αλλά -1

Ανώνυμος είπε...

Αν δεί κάποιος το βίντεο (ξένος) το πρώτο που θα ρωτήσει:Αυτός που μιλάει είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος ή Ποιητής;Ελευθερίου εμείς θέλουμε Δήμαρχο και προτάσεις πάνω στα προβλήματα του τόπου.Οσο για μερικούς υποψήφιους άστο δεν έχουν τα προσόντα.

Ανώνυμος είπε...

Το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΛΗΝΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ.ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Λισαξτε φλιαγκενες κατσε να κανει εγκαινεια και ο Κωνσταντοπουλος να δουμε ποσους θα μαζεψει θα πεσει πολύ κλαμα .....

Ανώνυμος είπε...

Κάλεσε 200 άτομα για να τους μιλήσει 3 λεπτά και να παρουσιάσει 3 λεπτά υποψήφιους που ήδη τους ξέραμε. Μάλιστα.

Koσμικό Κράτος και όχι θεοκρατικό. είπε...

OI ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΕ???

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Οση λασπη και να πετατε ο δημαρχος ειναι βγαλμενος με πιτσες σωληνες και ποδοσφαιριστες..Σημασια δεν εχει η ιδιοτητητα του καθενος αλλα η ικανοτητα κ η ορεξη για το κοινο καλο κ για την αλλαγη σενα τοπο που ρημαζει κ εγινε χωριο..Μπερδεψατε τα "ι" μαλλον..Κ αν σταματουσε να πεταει πετρες σε καθε σκυλι που συνανταει στο δρομο του δε θα ολοκληρωνε ποτε το οραμα του

Ανώνυμος είπε...

Πού την είδες την μαζική συμμετοχή; Απο 5 άτομα ο κάθε υποψήφιος σύμβουλος και 10 ο υποψήφιος Δήμαρχος.Οι υπόλοιποι απο μακριά και αγαπημένα.Αυτή είναι η μαζική συμμετοχή;

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου έχεις διετελέσει Δημοτικός Σύμβουλος επι θητείας Κωνσταντόπουλου,επομένως ούτε καινούργιος είσαι στα κοινά ούτε νέες ιδέες έχεις για τον τόπο μας.Με αυτή την λογική γιατί κάποιος Δημότης να ψηφίσει εσένα και όχι τον Κωνσταντόπουλο;Ο Δήμος μας χρειάζεται νέο αίμα με θέληση για προσφορά,εσάς όλους σας είδαμε και βιώσαμε τα πεπραγμένα σας,φτάνει πιά.Οι Δημότες στις φετεινές Δημοτικές Εκλογές θα πρέπει να δώσουν την ευκαιρία σε ανθρώπους που εκπροσωπούν το νέο και όχι το παλιό.Η αλλαγή και η ελπίδα για τον Δήμο μας έρχεται μέσα απο το νέο και όχι απο το παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο είναι το όραμα του; Θα μας το πει ποτέ ή μονο γίνεται γίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Η ουσία δεν είναι πόσο κόσμο θα μαζέψει ο Κωνσταντόπουλος αλλά τι θα πεί.Πάντως το γίνεται δεν θα το πεί.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι σχολιάζουμε το τι είπε και το τι θα πει ο Κωνσταντόπουλος. Δέν χορτάσατε απο τα λόγια του νυν δημάρχου κ. Κοσματόπουλου πρίν 5 χρόνια? Εταζε έταζε και συνεχίζει να τάζει ακόμη και σημερα. Μετρημένα λόγια και πολύ δουλεία χρειάζεται. Ο κ.Κωνσταντόπολος έχει αποδείξει ότι μπορεί να "κουμαντάρει" έναν δήμο υπο διάλυση τουλάχιστον στις βασικές του ανάγκες. Ολοι γνωρίζουμε ότι 2ή κυριακή οι εκλογές θα είναι μεταξύ Ελευθερίου και Κωνσταντόπουλο. Ενας απο τους 2 θα είναι ο επόμενος δήμαρχος που θα αναλάβει έναν διαλυμένο δήμο. Γιαυτό κομμένα τα ΘΑ ΘΑ ΘΑ, εχουμε χορτάσει απο δαυτα. Μετρημένα λόγια απο όλους τους υποψηφίους και οχι φλυαρίες. Καλή δύναμη και κουράγιο.

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΡΕ 6.09 ΜΗΝ ΦΑΣ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΠΥΡΙΔΟΥ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ 2ο ΓΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Καλό το αστείο αλλα οι δυο τους μετά βιας συμπληρώνουν ένα συνδυασμό (και οι δυο).

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι σίγουρα δεύτερη Κυριακή. Για τον δεύτερο ψάξτε να τον βρείτε.

Ανώνυμος είπε...

Σπυρίδου πρώτη Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

ε ναι. να διαλυθει οχι μονο ο δημος αλλα και ο τοπος τελειως

Ανώνυμος είπε...

Ζάκης Δημήτρης για να μη μαλώνετε.
Για τον τόπο μας,όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Μην ανχωνεστε αδικα οΣταυρακης θα κανει την έκπληξη! !!

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταυρακης θα κανει το μπαμ μην αγχωνεστε

Ανώνυμος είπε...

Ποία είναι η κ. Σπυρίδου?

Ανώνυμος είπε...

Αν αγαπάτε τον τόπο και θέλετε να προσφέρετε γι'αυτόν τότε μαζευτείτε όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μαζί,τα προβλήματα είναι μεγάλα,η κατάσταση είναι τραγική, οι καιροί για την χώρα μας άρα και για τον τόπο μας δύσκολοι.Καθήστε όλοι σε ενα τραπέζι,καταθέστε τις προτάσεις σας,τις ιδέες σας και τα οράματά σας και βρείτε τα μιά και όλοι λέτε οτι αντίπαλοί σας είναι μόνο τα προβλήματα του τόπου.Οσο για το ποιός θα είναι Δήμαρχος σ'αυτή την προσπάθεια κανέναν Δημότη δεν θα ενδιαφέρει,δικό σας το θέμα,βρείτε τρόπο.Ο Δήμος μας βρίσκεται σε τραγική κατάσταση,χρειάζεται ενότητα ουσιαστική και νάστε σίγουροι όλοι σας οτι θα κερδίσετε την εκτίμηση του κόσμου που αξίζει πολλά περισσότερα απο την καρέκλα του Δημάρχου.

Ανώνυμος είπε...

Μας βομβαρδίζουν οι σερβιομάχοι στο παρασκήνιο για σκορ Σέρβια-χωριά 1-0. Κουράστηκα να ακούω για δήμαρχο από Σέρβια και δήμαρχο από Σέρβια και πάλι δήμαρχο από Σέρβια.
Τελικά καλά να πάθουμε αν μας συμβεί αυτό το ατύχημα. Είμαστε το 2019 και μιλάμε με όρους 1960. Τι λές και συ Ντόρα;

Ανώνυμος είπε...

Μια ΚΥΡΙΑ

Το Προφίλ μας