Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Καταψηφίστηκε για 4η φορά η πρόταση για σύναψη δανείου 2 εκατομ. ευρώ

Πριν από λίγο καταψηφίστηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά η πρόταση του Δημάρχου Σερβίων - Βελβεντού κ. Αθανάσιου Κοσματόπουλου για σύναψη δανείου 2 εκατομ. ευρώ με σκοπό την ισοσκέλιση του προϋπολογισμού με ψήφους 13 ΟΧΙ και 7 ΝΑΙ.

Άντε να δούμε πόσες φορές θα έρθει προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο ... 
κ. Δήμαρχε προλαβαίνεις 2-3 φορές να τη φέρεις ακόμη... 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΙΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΑΤΕ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΑΝ;;;;; ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΙΜΟΝΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον προυπολογισμό μιλάτε; Τον περσινό ή ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΕΙΜΑ ΤΩΝ 2.000.000 €, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΠΑΙΓΜΟ 1)ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, 2) ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ & 3) ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. SOS......... ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ & ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ (ΑΜΕΣΑ) & ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΣΟ & ΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

όπως είπε και ο Λιάκος και ο Κωνσταντόπουλος "δεν έχουμε δει τον προυπολογισμό ώστε να κάνουμε τις αναγκαίες αναμορφώσεις μήπως δεν χρειάζεται δάνειο ή μήπως χρειάζεται περισσότερο αλλά και να δούμε τι έσοδα και έξοδα προβλέπονται". Η απάντηση είναι ΟΧΙ. και όμως ο αλοίμονος επιμένει. Κάποτε πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και σε αυτούς που τον συμβουλεύουν είτε είναι σύμβουλοι είτε υπάλληλοι

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΙΜΟΝΕ ΤΕΛΙΩΣΕΣ. ΠΑΡ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΥΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ' ΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε τα πάντα να συνδέσετε οπωσδήποτε την Σπυρίδου με τον Κοσματόπουλο. Το ξέρετε ότι δεν έχει καμία σχέση.Δόλος εκ μέρους σας που θα σας γυρίσει ανάποδα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣΕΙΣΑΙ ΣΥ ΡΕ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΕ 8,24 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ?

Το Προφίλ μας