Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Γενική Συνέλευση από το Μορφωτικό Όμιλο Βελβεντού στις 14 Ιανουαρίου

Ο Μ.Ο.Β. καλεί τα μέλη του  στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 7:00μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου με τα εξής θέματα: 1. Απολογισμός πεπραγμένων του Δ.Σ. 2017
2. Οικονομικός απολογισμός έτους 2017
3. Οικονομικός προϋπολογισμός έτους 2018
4. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
5. Συζήτηση

6. Ανάδειξη 4 νέων Συμβούλων (σύμφωνα με το καταστατικό) για το Διοικητικό Συμβούλιο και 3 νέων συμβούλων για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Η εκλογική διαδικασία, προτείνεται να διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018, από τις 2:00μ.μ έως 8:00μ.μ, στο γραφείο του Ομίλου.
Δικαίωμα συμμετοχής στη Συνέλευση και στην εκλογική διαδικασία, έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του Ομίλου μέχρι και το έτος 2017, καθώς και όλοι οι νέοι από 18 έως 25 ετών, χωρίς την υποχρέωση ετήσιας συνδρομής.
Το Δ.Σ. του Μ.Ο.Β.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Πουθενά οι υποστηριχτές του ΜΟΒ που έκαναν τον άλλο σύλλογο. Άφαντοι οι κύριοι και οι κυρίες που τόσα χρόνια πήραν πολλά χρήματα από τον ΜΟΒ για να κάνουν τους δασκάλους. Αυτά είναι τα νέα ήθη. Που είσαστε κύριε Μαρμάρη και κυρία Σκούμπα. Που είσαστε κυρία Παπά και κύριε Καλέα;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ;

Ανώνυμος είπε...

O MOB θα βγει νικητής απ΄αυτή τη διάσπαση.Να το θυμηθήτε...

Ανώνυμος είπε...

για ποιά διάσπαση μιλάτε;
τα μέλη της Χορωδίας (στην μεγάλη τους πλειοψηφία) απολούθησαν τη δασκάλα, η οποία δεν δέχτηκε να αμοίβεται με βάση το νόμιμο τρόπο (όχι "μαύρα" δηλαδή)και συγκρότησαν νέο φορέα. Είχε προηγηθεί το Φθινόπωρο η παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ. του ΜΟΒ, συνταξιούχου δασκάλου Ευθύμη Μαρμάρη, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος για τη Χορωδία εκ μέρους του Δ.Σ. Και ο οποίος παραιτούμενος κατηγόρησε ολόκληρο το Δ.Σ. (τα υπόλοιπα 6 μέλη του δηλαδή) ότι ουσιαστικά ήθελαν να ...διαλύσουν τη Χορωδία. Και αυτό γιατί ήθελαν να βάλουν - και έβαλαν και στα υπόλοιπα Τμήματα - κανόνες για τις αμοιβές των δασκάλων. Και μάλιστα, ο αθεόφοβος, τα κατηγόρησε στην έκτακτη Γ.Σ. για δήθεν πλημελή εργασία τους στον ΜΟΒ. Ποιος; Αυτός, συνταξιούχος δάσκαλος, κατηγόρησε ανθρώπους που καθημερινά βρίσκονταν, για τις αναγκαίες εργασίες, στα γραφεία του ΜΟΒ και τα οποία αφιέρωναν από το λίγο ελεύθερο χρόνο τους, μιας και στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι εργαζόμενα άτομα και με πρόσθετες οικογενειακές υποχρεώσεις. Και συνέβη το μοναδικό γεγονός στα χρονικά του ΒΕΛΒΕΝΤΟΎ, Πρόεδρος φορέα να παραιτείται κατηγορώντας σύσσωμο το Δ.Σ.!!!! Και ακολούθησε ένα επικοινωνιακό μπαράζ "καφενείου" από τα αποχωρήσαντα μέλη της Χορωδίας, για να δικαιολογήσουν την αποχώρησή τους. Και το Συμβούλιο, κακώς κατά τη γνώμη μου, δεν φρόντισε αναλυτικά και με στοιχεία - που διέθετε - μέσω της εφημερίδας, να αποκαταστήσει την αλήθεια. Και είδαμε και το φαινόμενο και αυτό πρώτη φορά στα χρονικά λειτουργίας του Πνευματικού Κέντρου του Βελβεντού, να επιτρέπεται από την Κοινμωφελή του Δήμου, στην οποία υπάγεται, δάσκαλος να κάνει ιδιωτικά μαθήματα στο Πνευματικό Κέντρο και μάλιστα χρησιμοπιώντας αίθουσα χρήσης του ΜΟΒ και εξοπλισμότου ΜΟΒ. Και δόθηκε και το γραφείο του ισογείου του Πνευματικού στο νεοσυσταθέντα φορέα
Αλλά όφειλαν στην προχθεσινή Συνέλευση οι πρώην Δήμαρχοι Στεργίου και Μπελιάς, που ήταν παρόντες , να τοποθετηθούν και να πάρουν θέση γΙΑ τη χρήση τουλάχιστον των αιθουσών, μιας και η δημοτική Αρχή του Βελβεντού χορήγησε στον ΜΟΒ το σύνολο των αιθουσών διδασκαλίας για τη λειτουργία Τμημάτων του. Πλην βέβαια της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που είναι για όλους. Και αυτό ίσχυε όλα τα χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Πνευματικού το 1993 έως και πρόσφατα. Κυρίως όμως ο Μπελιάς έπρεπε, μιας και επί δημαρχίας του ολοκληρώθηκε το Πνευματικό και στεγάστηκαν εκεί τα Τμήματα του ΜΟΒ.

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφεροντα πραγματα στον ΜΟΒ!!!οΜΩς ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ως ΕΙΧΑΝ??Ποιος εβαλε ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΜΟΒ και να προκυψουν τετοιες δυσαρεστες εξελιξεις??Διοτι αν τους δασκαλους τους πηγαινε η πληρωμη στο μισο, τι να εκαναν??

Ανώνυμος είπε...

να συνειδητοποιούσαν οι ΜαρμαροΠαλαβοΣιόμηδες (που έκαναν και στα Συμβούλια) ότι στις εποχές μας πλέον και οι Πολιτιστικοί και άλλοι μη κερδοσκοπικοί σύλλογοι υποχρεούνται και ελέγχονται γι αυτό απο τους μηχανισμούς του κράτους, να λειτουργούν απολύτως νόμιμα. Και αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι κάθε μορφής (και οι δάσκαλοι) σ΄ αυτούς, πρέπει και να ασφαλίζονται και να δηλώνονται οι αμοιβές τους. Και εννοείται ότι αυτό περιορίζει την καθαρή αμοιβή τους. Και αντί να πωτοστατούν στη δημιουργία νέου συλλόγου, να συναισθανθούν το μέγεθος της ευθύνης τους. Κι αν στην τελική δεν τους άρεσε το εκλεγμένο συμβούλιο και οι απόψεις του, η εκλογοαπολογιστική συνέλευση κοντά ήταν. Ας έβαζαν υποψηφιότητα να οδηγήσουν το καράβι στις δικές τους ρώτες (κοινώς να άφηναν τα πράγματα ως είχαν, όπως και συ λές 2.20μ.μ.)

Ανώνυμος είπε...

Ο Σιόμος μια μέρα πριν δεν ήθελε να δει τον Μαρμαρη και κατηγορούσε τη δασκάλα στο πλάτανο και την άλλη μερα έκανε τη διάσπαση.Τώρα από φύγει φύγει Έχει να βγει στην πλατεία τρεις μήνες. Τον πήραμε χαμπάρι και αυτόν.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνοι που δεν παίζονται είναι οι δάσκαλοι που πήραν πολλά χρήματα ολα τα χρόνια και τώρα γυρνούν την πλάτη στον ΜΟΒ.

Ανώνυμος είπε...

Ο καλύτερος είναι ο Ζορμπας. Ξέχασε ότι ήταν Πρόεδρος στον ΜΟΒ. Έκοψε 50% την αμοιβή του δασκάλου της μπάντας μαζί με τον Βαρσαμοπουλο τότε. Τώρα που χρειάστηκε να κοπεί η αμοιβή της γυναίκας του πήρε τους χορωδους και έφυγε. Ντροπή

Ανώνυμος είπε...

Το λογικό ερώτημα προς τον ΜΟΒ είναι το εξής:Και εκεί στον καινούργιο σύλλογο δεν θα υποχρεούνται να ελέγχονται τα οικονομικά απο τους μηχανισμούς του κράτους,για να λειτουργούν απολύτως νόμιμα? Και οι εργαζόμενοι κάθε μορφής (και οι δάσκαλοι σ΄ αυτούς),δεν θα ασφαλίζονται και δεν θα δηλώνονται οι αμοιβές τους?? Ή "μαύρα" χρήματα θα αλλάζουν χέρια εκεί??

Το Προφίλ μας