Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ai-vreS: Η "αντίληψη" του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου

ΕΝΑ: Διαβάζουμε σε δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων Βελβεντού ότι ο κ. Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού ήταν "Βασικός ομιλητής και συντονιστής του κεντρικού πάνελ" ..." στο διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η εταιρεία ΄΄AMERICAN genetics΄΄". Πράγματι την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε Συνέδριο της εν λόγω εταιρείας με θέμα "Η Σημασία του πολλαπλασιαστικού υλικού στον 21ο αιώνα” σε αίθουσα του ΑΠΘ.
Αναζητήσαμε την ... βασική ομιλία του Συνεδρίου για να πληροφορηθούμε το ενδιαφέρον θέμα που διαπραγματεύτηκε ο κ. Δήμαρχος, αλλά κανείς εκ των παρευρισκομένων δεν τη θυμάται. 
Ψάξαμε στην αφίσα του συνεδρίου ανάμεσα στους ομιλητές, αλλά πουθενά δεν φαίνεται ο κ. Δήμαρχος  (κλικ για μεγαλύτερη εικόνα): 


Διαβάσαμε το πρόγραμμα του συνεδρίου αλλά πάλι κάπου μας διαφεύγει ο τίτλος της ομιλίας του κ. Δημάρχου... 




Τελικά εντοπίσαμε στην αρχή του προγράμματος τα ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΕΠΤΑ της ... βασικής ομιλίας του Δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλου που δεν είναι τίποτα άλλο από το καλωσόρισμα των συνέδρων και την παρουσίαση των ομιλητών.
Αυτό λένε βασική ομιλία; 

ΔΥΟ: Έρχονται κυβερνητικοί αξιωματούχοι από το Ιράν για επίσκεψη κι εσύ τους καλωσορίζεις με τα λόγια: "Θυμάστε όλοι την εκστρατεία του Μ. Αλεξάνδρου"!!!; Αφού δεν έφυγαν την ίδια στιγμή τυχερός είσαι κ. Δήμαρχε!



...


ΤΡΙΑ: Οι άνθρωποι ήρθαν να προσκαλέσουν ντόπιους επιχειρηματίες για να επενδύσουν στο Ιράν, παρουσιάζοντας τις συνθήκες που επικρατούν στη χώρα τους. 
Ο κ. Δήμαρχος βέβαια κατάλαβε, άλλα, ως συνήθως: όπως φαίνεται κι από το βίντεο, νομίζει ότι θα έρθουν να επενδύσουν στα Σέρβια,και λέει:
"Είμαι σίγουρος ότι θα επενδύσουν και μάλιστα πλουσιοπάροχα, σε μια χώρα και σε μια περιοχή που έχει χιλιάδες ευκαιρίες" .... 

Χωρίς σχόλιο.



Υ.Γ. Το είπαμε κι άλλη φορά: Μην τον αφήνετε να μιλάει. Ρεζιλεύει όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και εμάς τους Δημότες του Δήμου Σερβιων-Βελβεντού που εκπροσωπεί. 





6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε παιδια μεγαλος ανθρωπος ειχε και ζεστες μη κανετε ετσι ...επειδη δεν ξερει τι του γινεται?

Ανώνυμος είπε...

ΕPIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ποια αντίληψη του δημάρχου ΑΙΒΡΕΣ; Η ανύπαρκτη; Πάλι ρεζίλι μας έκανε λέμε.

ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είπε...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ.
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΧΩ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΗΣ.
ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΑΙΡΕΤΟΥΣ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΖΥΓΟΥΡΗΣ, Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΤΕΤΟΣ, Ο ΖΟΡΜΠΑΣ, Ο ΚΟΥΚΑΛΗΣ, Ο ΔΙΣΕΡΗΣ, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Κ.Ο.Κ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΣΤΡΑΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ;
ΤΟΣΟ ΑΛΑΖΟΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥΤΟΝ. ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΒΟΛΕΜΕΝΕΣ ... ΣΙΝΙΟΡΙΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν φταινε ολοι οι υπαλληλοι. η συμβουλος της δικηγορου-ανηψιας συντοπιτισα μας ειναι η αλανθαστη! οπως και ενας αλλος συντοπιτης που απο χρονο σε χρονοο απογειωνεται σε υπευθυνες θεσεις

Ανώνυμος είπε...

Λυσαξτε φλιαγκενες !!!

Το Προφίλ μας