Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού: Φινάλε λόγω καιρικών συνθηκών

Το φινάλε του 31ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αιωροπτερισμού γράφτηκε σήμερα στην Παλιά Καστανιά του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού καθώς μετά τη σημερινή δεν θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή τελευταία αγωνιστική λόγω της πρόβλεψης για άσχημες καιρικές συνθήκες.
 Έτσι η τελική βαθμολογία θα προκύψει από τις μέχρι και χθες αγωνιστικές ενώ οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 9μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της Παλιάς Καστανιάς.

Σήμερα πάντως το πρωί τους αιωροπτεριστές του περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη καθώς στην πίστα απογείωσης βρέθηκαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Σερβίων προσφέροντας παραδοσιακές χειροποίητες πίτες και εδέσματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ 2006Η ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΛΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΔΗΓΟ . ΦΟΡΤΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΚΟΠΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΟ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ. Θ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Εμμανουήλ υπάρχει και αλλη άποψη.Δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα αυτοι οι αγώνες στον τόπο μας και στην κοινωνία.Έρχονται τρώνε,πίνουν,κοιμουνται και κανουν το χόμπυ τους τζάμπα τα παντα όλα.Ελάχιστοι πάνε στην πίστα και κανένας απο κάτω δεν σηκώνει ουτε το κεφάλι να κοιτάξει.Δεν είδα τοσα χρόνια ουτε ενα ξένο να επισκεφτεί τον τόπο μας να δει τους αγώνες.Αλήθεια ποιά η προσφορά τους στον τόπο μας;Καποτε λοιπον αυτο πρεπει να σταματήσει και τα χρήματα που ξοδεύονται να πάνε σε αλλους συλλόγους αθλητικούς ή πολιτιστικούς. Αρέσει λοιπον ή δεν αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΤΑΤΕ 9.14 ΓΡΑΨΕ ΤΟ 0Ν0ΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Το όνομα σε ενδιαφέρει εσένα 3.44;Για την ταμπακιερα τίποτα;

Το Προφίλ μας