Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κοζάνη: Αγρότες προπηλακίζουν βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ. Εντάσεις και οι φραστικές αντιπαραθέσεις με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (videos)

Υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των αγροτών της Κοζάνης που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το κτήριο της Νομαρχίας, αποχώρησαν λίγο πριν τις 16.00, οι τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, έπειτα από την από κοινού συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε εκεί.
Έξω από το κτήριο της περιφερειακής ενότητας χρειάστηκε να συγκεντρώθει σχεδόν όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής προκειμένου οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης) να καταφέρουν να αποχωρήσουν, με τους αγρότες που τους είχαν εγκλωβίσει, να τους βρίζουν χυδαία.

Πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης αποχώρησε από το κτίριο υπό έντονες αποδοκιμασίες και με την προστασία της αστυνομίας.
''Κοπρόσκυλα θα σας πάρουμε το κεφάλι'' φώναζαν ορισμένοι από τους διαδηλωτές, με τον βουλευτή να απομακρύνεται αμίλητος...


Οι οργισμένοι αγρότες της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο το μεσημέρι, όταν ξεκινούσε η συνέντευξη τύπου. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή.


Στα ενδότερα, ενταση επικράτησε λίγο πριν τη 13.00 στη συνέντευξη τύπου των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ του βουλευτή Κοζάνης Θέμη Μουμουλίδη και του δημοσιογράφου Παναγιώτη Πλιάτσιου τον οποίο ο βουλευτής αποκάλεσε "προβοκάτορα" επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις.


kozan.gr: Οι μικροεντάσεις και οι φραστικές αντιπαραθέσεις των αγροτών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Όσα είπαν – ΟΛΟΙ – οι εκπρόσωποι των αγροτών στους βουλευτές της Κυβέρνησης, στο πλαίσιο της σημερινής συνέντευξης τύπου. To βίντεο είναι του τηλεοπτικού σταθμού FLASH. kozan.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Ζαρογιάννη !!!! ΑΨΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η Αγροτιά μόνο με το ΠΑΣΟΚ είδε άσπρη μέρα .-!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλοι αγροτες ποιος σας ειπε οτισας τιμα να σας εκπροσωπει ο κ.Μακρυγιαννης;
Ακου δε ξερει απο γραφεια.Καθε πρωι στο λογοστικο του γραφειο δεν παει;Αγροτης ειναι δηλωμενος ή λογιστης;Αισχος για τα ψεματα που λεει και δηλωνει και χριστιανος (αγανακτησμενος κιολας)

Ανώνυμος είπε...

Τι μπαρούφες είναι πάλι αυτές που εκστόμισε ο Μακρυγιάννης; Στην συγκέντρωση πήγε για να εκφράσει την πολιτική του θέση ή για να βάλει τα αιτήματα των αγροτών;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ!!!!! Εκπρόσωποι του αγροτικού κόσμου ο μενελάκης και το παλουκάρι.
Ο ένας κομματικός εκπρόσωπος και ο άλλος εισπράκτορας αγροτικών επιδοτήσεων.
Ποιες οι προτάσεις που κατέθεσαν; Φυσικά καμία.

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλέπετε ποιοι προσπαθούν να κάνουν κατάσταση; Τους ξέρετε όλοι με ονοματεπώνυμο. Και τα κανάλια διαλέγουν τι θα προβάλουν.

Ανώνυμος είπε...

Για την πραγματική αγροτική παραγωγή ποιος θα μιλήσει;

Ανώνυμος είπε...

Για την πραγματική αγροτική παραγωγή ... μίλησε ο Τσίπρας από το τρακτέρ του Βάγκου .....

Ανώνυμος είπε...

Τα μετρα ψηφιστηκαν τον Αυγουστο απο την πλειοψηφια της βουλης.Και εχω να επισημανω δυο πραγματα.Πρωτον γιατι δεν αντιδρασαμε τοτε το καλοκαιρι και δευτερον γιατι ψηφισαμε αυτους που τα ψηφισαν.Και μην μου πειτε οτι δεν το ξεραμε γιατι οταν παμε να ψηφισουμε υποτιθεται πως ξερουμε για ποιο λογο στηριζουμε το εκαστοτε κομα.Αν παλι δεν ημαστε σιγουροι το ψαχνουμε λιγο παραπανω.Γιατι τελικα εχει δικιο ο Κουρουμπλης οταν λεει πως δεν υποσχεθηκαν τιποτα.Οι υποσχεσεις δοθηκαν την πρωτη φορα και φυσικα δεν υλοποιηθηκαν ποτε και ουτε προκειτε.Τη δευτερη φορα ειχαν ψηφισει ολα αυτα τα εκτρωματα και παλι ο κοσμος τους ψηφισε.Τωρα πια ειναι πολυ αργα για ολους μας.

Ανώνυμος είπε...

Ας σκεφτούμε πως μπορούν να βρουν μια ισορροπία τα πράγματα έτσι όπως μας κατάντησαν δεκαετίες καταχρηστικής (κατα κοινή παραδοχή) ασκησης της κυβερνητικής εξουσίας από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Κατά την διάρκεια της συζήτησης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με τους αγρότες οι πρώτες «ειδήσεις» που βγήκαν στην επιφάνεια από τους εδώ ανταποκριτές των κεντρικών ΜΜΕ έδιναν την εικόνα άγριων επεισοδίων και αποσιωπούσαν τον διάλογο που για πρώτη φορά συνέβαινε σε πανελλαδική κλίμακα.
Όπως επίσης πέρασε στα ψιλά γράμματα η παρουσία εργαζομένων του ΕΚΑΒ στην Συνέντευξη Τύπου που ανέφεραν τα προβλήματα τους και κατέθεσαν δέσμη αιτημάτων.
Όλα αυτά σε μία χρονική στιγμή που κλιμακώνονται οι επιθέσεις απέναντι στις πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την χώρα, επαναφέροντας μνήμες από άλλες εποχές.

Το Προφίλ μας