Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Μπαράζ διαρρήξεων σε εκκλησίες των Καμβουνίων

Εκτός της διάρρηξης στον πολιούχο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Μικρόβαλτο, που αναφερθήκαμε από 24/2 (δείτε ΕΔΩ) και είχε σημειωθεί πιθανότατα τις νυχτερινές ώρες της Τρίτης (23-24/2), νεώτερες πληροφορίες, μας αποκαλύπτουν ότι το ίδιο βράδυ Τρίτη 23/2 προς Τετάρτη 24/2 και με την ίδια μέθοδο (άνοιγμα εξώπορτας με λοστό και αφαίρεση χρημάτων από το παγκάρι), σημειώθηκε διάρρηξη και στον ενοριακό Ι. Ναό του Αγίου Αθανασίου Τρανοβάλτου, στο κέντρο του χωριού.
Το ίδιο βράδυ επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε απόπειρα διάρρηξης και στον ενοριακό ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στου Λαζαράδες, όπου οι δράστες δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την εξώπορτα.
Τέλος αποκαλύφτηκε μια άλλη υπόθεση απόπειρας διάρρηξης, που πιθανότατα συνέβη τις βραδινές ώρες του Σαββατοκύριακου (20,21/2) στο Γυμνάσιο Τρανοβάλτου, όπου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες σπάζοντας το τζάμι παραθύρου εισήλθαν στο χώρο και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν τις πόρτες του γραφείου των καθηγητών και της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών, χωρίς να τα καταφέρουν
Των υποθέσεων φέρεται να έχει επιληφθεί το τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.
Γ.Μ./mikrovalto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας