Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Δήμος Σερβίων-Βελβεντού: Φωτογραφίες από Κεντρική Πλατεία Σερβίων και Διατηρητέο Κτίριο ΄΄Ράπτη΄΄.

Στο τελικό στάδιο έχουν μπει οι εργασίες για την ολοκλήρωση της Ανάπλασης Κεντρικής Πλατείας Σερβίων και του Διατηρητέου Κτιρίου ΄΄Ράπτη΄΄.
Σύμφωνα και με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Δήμου Σερβίων – Βελβεντού κ. Νίκο Τέτο «οι εργασίες στα δύο παραπάνω έργα καθώς και στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου ενώ ήδη η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει τις διαδικασίες για την εξεύρεση και διαμόρφωση χώρων στάθμευσης ώστε με την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης εντός της πόλης των Σερβίων να έχει επιλυθεί και αυτό το ζήτημα.
Tον τελευταίο ενάμισι χρόνο έγινε συστηματική δουλειά σε συνεργασία με τα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις καθυστερήσεις που υπήρξαν και τα όποια εμπόδια προέκυψαν ώστε οι εργασίες να προχωρήσουν όσον το δυνατόν πιο γρήγορα και να είμαστε σήμερα λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους».
 Να σημειωθεί ότι ήδη έχει γίνει η παραλαβή του βασικού εξοπλισμού για το Κτίριο ΄΄Ράπτη΄΄  ενώ για την Ανάπλαση της Κεντρικής Πλατείας ουσιαστικά απομένει η πλακόστρωση του άνω τμήματός της. 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Πείτε και καμία καλή κουβέντα βρε παιδιά!!!!!!!!!!!
Δεν εγιναν όλα μόνα τους!!!!!Κάποιοι επιτέλους δούλεψαν για να γίνουν όλα αυτά!!!!
Μπράβο στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΔΗΜΟΥ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η τεχνική υπηρεσία θα μπορούσε να δει ότι όλα τα έργα έχουν γίνει με προχειροδουλείες και με υλικά πολύς κακής ποιότητας και αισθητικής και θα μπορούσε να το αποτρέψει κάτι τέτοιο.Δεν θέλω να γίνομαι κατηγορηματικός, ότι γίνετε, γίνετε για καλό, αλλά όταν μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο γιατί να μην τον κυνηγήσουμε.? Συγνώμη κιόλας αλλά τα πλακάκια και οι πέτρες που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία Σερβίων είναι για κλάματα σε σχέση με αυτά που έχουν χρησιμοποιηθεί στην Κοζάνη.

Το Προφίλ μας