Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Mε αφορμή την επαναλειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού – Φωτογραφίες από τα εγκαίνια το 1983 από τον τότε Υπουργό Γεωργίας Κώστα Σημίτη

Από το kozan.gr 
Mε αφορμή την επαναλειτουργία της Παιδικής Βιβλιοθήκης Βελβεντού. Φωτογραφίες από τα εγκαίνια το 1983 από τον τότε Υπουργό Γεωργίας Κώστα Σημίτη. Το φωτογραφικό υλικό είναι από το προσωπικό αρχείο του πρώην δημάρχου Μανώλη Στεργίου. 












3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα των βιβλιοθηκών ανά την Ελλάδα την είχε αναλάβει η σύζυγος του Σημίτη κ Δάφνη αφιλοκερδώς,όταν ο Σημίτης ήταν Υπουργός Γεωργίας.

Ανώνυμος είπε...

Πως είναι δυνατόν ενώ ολες οι υπηρεσίες να έχουν φυγει από τα Σερβια στο Βελβεντο να ανοιγουν βιβλιοθηκη; Ξυπνηστε Σερβιωτες! Οι Βελβεντινοι μας δουλευουν! Λεφτα υπαρχουν μονο για το Βελβεντο;

Τσιουκάνης Γιώργος είπε...

Την Παιδική-Εφηβική μας Βιβλιοθήκη ανοίγει το 1983 η Γαλλίδα, φίλη της Ελλάδας, ANNETTE SCHLUMBERGER, μαζί με άλλες 22, σε αγροτικές περιοχές.Με πολλή αγάπη και φροντίδα. Τις δωρίζει στο Ελληνικό κράτος το 1994. Το Ελληνικό κράτος (Υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου) τις κλείνει, το 2010. Όλες. Ξανανοίγει με χρήματα ξενητεμένων Βελβεντινών και φροντίδα της τοπικής μας κοινωνίας.

Το Προφίλ μας