Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Παρέμβαση Μίκη Θεοδωράκη: Ζούμε τις συνέπειες της ανυπαρξίας πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πρωθυπουργός έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα» 

Η διχαστική δήλωση του κ. Τσίπρα που μας χωρίζει σε καλούς και κακούς Έλληνες αποδεικνύει ότι έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα. Αφού για κείνον «κακοί» προφανώς είναι η Δεξιά κι όμως την ίδια στιγμή ο ίδιος και η κυβέρνησή του έχουν αναδειχθεί σε αρχιερείς της Νεοφιλελεύθερης Δεξιάς πολιτικής που εφαρμόζουν κατ’ εντολήν των ξένων Θεσμών. Και τώρα ήρθε η ώρα να πληρώσουν ακριβά οι ίδιοι την ολέθρια πλάνη τους. 

pelasgia.blogspot.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μίκη,είσαι ο πρώτος και μοναδικός στη μουσική σου και θα σε ευγνωμονούν όλοι οι Έλληνες και οι επερχόμενες γενιές αυτών. Εκείνη τη δήλωση ότι αρχηγός της 17 Νοέμβρη ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου τι την ήθελες......

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν ο Μίκης αλλά ο Καμμένος που είπε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη. Αυτά για να παραποιούμε (σκόπιμα;) την ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Μίκη, δεν χρειάζεται να θυμήσω πόσο σ΄αγαπάμε και πόσο πιστεύουμε πως είσαι ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς που υπήρξαν ποτέ. Όμως!! Όμως, είχες μία μεγάλη ευκαιρία και μαζί σου κι εμείς, να κάνουμε την επανάσταση και την μεγάλη ανατροπή που τόσο ποθούσαμε!! Πώς να το κάνουμε λοιπόν? Στα πλαίσια της αυτοκριτικής μας, χωράς κι εσύ, που μας πήρες από το χέρι, μας έδωσες φόρα και μας άφησες στη μέση του δρόμου, με τα φτερά της ελπίδας τσακισμένα!! Άστα λοιπόν τώρα! Μην κουράζεσαι! Δεν υπάρχει πιά κανένα "χρέος"!!!! Μας τα πήραν όλα! Τα χαρίσαμε όλα! Είναι πολύ αργά και ο γκρεμός απύθμενος! Και ξέρεις κάτι Μίκη? Δεν φοβάμαι και δεν λυπάμαι πια!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και ο Μίκης όχι μόνο είπε ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αρχηγός της 17 Νοέμβρη αλλά έγραψε και βιβλίο με <> γι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς και ο Μίκης έκανε αυτή τη δήλωση και μάλιστα από την Πολωνία όπυ βρισκόταν

Ανώνυμος είπε...

Υπήρξε αν θυμάμαι καλά βουλευτής και υπουργός του αμετανόητα νεοφιλςελεύθερου Κ.Μητσοτάκη;

Το Προφίλ μας