Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Πάρτε μέρος στο Ανοιχτό Συνέδριο «Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης»

Σχεδιάζουμε μαζί τις Στρατηγικές του μέλλοντος
Ξεκινάει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 το πρώτο ανοιχτό συνέδριο «Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης» στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού της Ευξείνου Λέσχης Κοζάνης. Με τους επιχειρηματίες να συνδιαμορφώνουν τις στρατηγικές για τις νέες προοπτικές που ανοίγονται στην παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας.
Αναπτύξτε τις δικές σας προτάσεις για το επιχειρηματικό αύριο , ρωτήστε τους κυβερνητικούς εκπροσώπους για τις πολιτικές που χαράζουν, ζητήστε το λόγο από το πάνελ και το συντονιστή δημοσιογράφο και θα τον πάρετε. Ο κάθε επιχειρηματίας γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι χρειάζεται για τη δική του επιχειρηματική επανεκκίνηση.
Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο πεδίο «Ανοιχτό Συνέδριο» του διαδικτυακού κόμβου restartkozani.gr.Κάθε γνώμη και κάθε σκέψη είναι πολύτιμη. Η επιχειρηματική ώθηση δεν μπορεί παρά να δοθεί από τους πυλώνες της οικονομίας, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Μικρές, μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας κάθονται για δύο μέρες στις 12 και 13 Φεβρουαρίου στο τραπέζι για ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο επιχειρηματικότητας .
Με ζητούμενο την απαραίτητη ρευστότητα και το πρόγραμμα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας μέσα από τον τοπικό πόρο ανάπτυξης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο, του οπoίου τα διαπιστευτήρια θα δοθούν στη διάρκεια του συνεδρίου από τους εκπροσώπους της κυβέρνησης.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Επιμελητηρίων της χώρας παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Μίχαλου, προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε.
Το συνέδριο συνδιοργανώνουν το Επιμελητήριο Κοζάνης μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Αναπτυξιακή Δυτικής Μακεδονίας( ΑΝ.ΚΟ) Α.Ε. για τις «Στρατηγικές του μέλλοντος για τους Επιχειρηματίες του Σήμερα!

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Για περισσότερες πληροφορίες www.restartkozani.gr   // www.facebook.com/restartkozani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας