Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Επιστολή του μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης στο δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Α. Κοσματόπουλο-Τον εγκαλεί για τον όρκο του στον Αρτέμη Σώρρα

Από το kozanimedia.gr
Επιστολή στο δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Αθανάσιο Κοσματόπουλο, με την οποία τον εγκαλεί για την απόφασή του να δώσει τον απίστευτο «Όρκο του πολεμιστή» του γνωστού και μη εξαιρετέου Αρτέμη Σώρρα, απέστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο ίδιος ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης Παύλος!
Με την εν λόγω επιστολή ο μητροπολίτης ασκεί έντονη κριτική στην εν λόγω κίνηση του πολυπράγμονα δημάρχου Σερβίων-Βελβεντού, υπενθυμίζοντας πως έχει ορκιστεί με θρησκευτικό όρκο στην τελετή ορκωμοσίας του, κάτι που δε συνάδει και με τον… (αρχαιοελληνικού κάλλους και..έπους) όρκο των οπαδών του Σώρρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια επιστολή (που εστάλη, όπως μας επιβεβαίωσαν από τη Μητρόπολη, πριν από λίγες ημέρες) επισημαίνεται πως η Μητρόπολη Σερβίων και Κοζάνης θα εξετάσει τη συμμετοχή της εφεξής στις εν γένει εκδηλώσεις του Δήμου!

Ακόμη-ακόμη, προειδοποιεί πως, εάν ο δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντου, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νίκος Τέτος, δεν πάρουν πίσω τα όσα ορκίστηκαν (Στον Δία, στους Θεούς κτλ) δε θα τους δώσει ούτε…αντίδωρο στην εκκλησία!
Ακολουθεί το βίντεο από την εκδήλωση του Αρτέμη Σώρρα στα Σέρβια, από το mikrovalto.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον μητροπολίτη. Κάποια πράγματα πρέπει να ξακαθαρίζουν. Δεν μπορεί κάποιοι να παριστάνουν τον θεοφοβούμενο και να δίνουν όρκο στους δώδεκα θεούς του Ολύμπου. Εδώ δεν σηκώνει το κάνει για πλάκα. Κάποιες πράξεις ειναι πολύ σοβαρές για να περνάνε απαρατήρητες. Αυτό ας το έχουν υπόψιν και οι άλλοι υποστηρικτές του Σώρρα. Δεν γίνεται και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. Δήμαρχε εσύ καλά συνεχίζεις και εκτίθεσαι το αξίωμα όμως που φέρεις πρέπει να το σέβεσαι και να το τιμάς.Αυτά έπρεπε να τα πεις πρίν εκλεγείς δήμαρχος.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
xxguestxx είπε...

Αφηστε τον Ψωρρα και τους πολεμιστες του να επενδυσουν στα Σερβια, εαν για παραδειγμα επενδυσει στα ορυχεια χρυσου του δημου τοτε θα τρωμε με χρυσα κουταλια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Καλα μας τα λετε κυριε επισκοπε ομως θα ηθελα να αναφερθεις και στον αθεο προθυπουργο μας στους αθεους υπουργους που θελουν να αφαιρεσουν τα θρησκευτικα απο τα σχολεια για τις εικονες του χριστου που κατεβασαν απο τα δημοσια κτιρια και τα δικαστηρια και για τις τριαντα χιλιαδες αυτοκτονιες στην ελλαδα μας και για τα τζαμια που θα γινουν σε λιγο στον τοπο μας.Επισης να ακουσω και για τα μνημονια και για το ξεπουλημα της χωρας μας αυτα θελω να ακουσω Δεσποτα τα υπολοιπα ειναι για να λεμε.

Ανώνυμος είπε...

agie o an8ropos vriskete ston kosmotoy.ine dinaton na ipologosi esena;

Ανώνυμος είπε...

Άγιε δέσποτα ο ΔΙΑ-ΒΟΛΟΣ βάλει κατά του Διός οπότε εγώ είμαι με το ΔΙΑ τον Έλληνα εσύ με ποιόν είσαι; εγώ είμαι ΓΟΝΙ-ΔΙΑ γόνος Διός μου το λέει η γλώσσα μας που τόσα της κάνετε εσύ τι είσαι; εγώ 9 μήνες ήμουνα στην κοιλιά της μάνας μου που ήταν σε ΕΝ-ΔΙΑ- ΦΕΡΟΥΣΑ κατάσταση. Δηλαδή έφερε μέσα της έναν μικρό ΔΙΑ. Που σε αυτόν βάλει ο διάβολός σας. Ακόμη δέσποτα και οι άγιοί μας για να αγιάσουν χρειάζεται να έχουν ΔΙΑ-ΚΡΙΣΗ δηλ. κρίσει Διός, αλλιώς δεν αγιάζουν. Αλλά και όταν πας δέσποτα στο νοσοκομείο για να κάνεις τσεκ απ στην ουσία κάνεις ΔΙΑ-ΓΝΩΣΗ πάλι γνώση Διός παίρνεις. Και της γραφές που μελετάς δέσποτα δηλ. ΔΙΑ-ΒΑΖΕΙΣ πάλι μέσα στο κεφάλι σου το Δία βάζεις. Δεν θα σου γράψω άλλα δέσποτα διότι πρέπει να γράφω πολλές ημέρες. Αυτά λοιπόν δέσποτα με το ΔΙΑ που τόσο πολύ σας ενοχλεί αν και είναι δικός μας πρόγονος όχι δικός σου και όχι θεός όπως τον λέτε. Ενώ ο Αβραάμ η Σάρα και το κακό συναπάντημα είναι δική σας πρόγονοι γι αυτό κάθε ημέρα τους υμνολογείτε. Εμείς οι Έλληνες καταγόμαστε από τον ΗΡΑΚΛΗ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΙΑΣΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ ΤΟΝ Β’ και τόσες χιλιάδες άλλους Μέγιστους Έλληνες. Και είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας δέσποτα και ορκίζομαι σε Ελληνικούς όρκους για την απελευθέρωση της χώρας μου που είναι υπό κατοχή με επανάληψη της ιστορίας και όποιος ξεχνά την ιστορία του αυτοί επαναλαμβάνετε όπως και σήμερα. Αλλά αν παραβώ τον όρκο μου ορκίζομαι να χάσω ότι πολυτιμότερο έχω που είναι η ίδια μου η ζωή. Εσείς δέσποτα και οποιοσδήποτε άλλος αν παραβείτε τον όρκο σας τι θα χάσετε; Γι αυτό φτάσαμε αυτού που φτάσαμε διότι εξαφανίσατε τους Ελληνικούς όρκους που είχαν μέσα αν παραβώ τον όρκο μου τη να πάθω.
Την καλησπέρα μου σε όλους και στο ai-vres που μας ανέχεται με τα σχόλιά μας. Το όνομα μου είναι Σάκης. Το επώνυμο μου δεν το βάζω για να μην σχολιαστή ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα, κακόμοιρα Σέρβια, κακορίζικη Ελλάδα που γεννάς ΗΛΙΘΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Εγώ τα σχόλια που δεν αναρτάτε τα έχω περάσει σε άλλο κανάλι και δίνοντας και τα στοιχεία σας και αυτά που γράφετε κατά του Σώρρα που σήμερα είναι επίσημα πρόεδρος εθνικού φορέα.

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=6bWQ0GGQsL4

Ανώνυμος είπε...

http://panayiotistelevantos.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2612.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/47-enoriaka/3161-kozanis-paulos-i-xora-exei-jepesei-giati-petaje-ton-xristo-foto
καιτον βρήκε ο ίδιος

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/?p=251500#.VsMdHdBUX5c

Ανώνυμος είπε...

Στην εποχή που το "επίσκοπος" έχει αντικατασταθεί ευρύτατα από το "δεσπότης" τέτοιες συμπεριφορές είναι ο κανόνας. Ο "δεσπότης" δε νοιάζεται για το ποίμνιο παρά μόνο για την εξουσία του. Όταν αυτή κινδυνεύει κάνει τα πάντα για να τη διαφυλάξει. Προφανώς, σε μια τέτοια προσπάθεια, απειλή για το "δεσπότης" είναι και η παρουσία του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ την ώρα που δεν πρέπει για κάποιους. Καί όχι ο όρκος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ. Και στο ΧΡΙΣΤΟ να ορκίζονταν πάλιτην είδια συκοφάντηση θα δέχονταν.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα το ai-vres να είναι ποιο προσεχτικό στα σχόλιά του και αν έχει την τόλμη να αποκαλεί σε αυτούς που απευθύνετε με τα πραγματικά τους ονόματα π.χ. ΣΩΡΡΑΣ και όχι ΨΩΡΡΑΣ είναι νομικού χαρακτήρα παρατήρηση ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον Ανώνυμος15 Φεβρουαρίου 2016 - 3:27 μ.μ. έχει δίκιο κάποια πράγματα πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Δεν μπορεί κάποιοι να παριστάνουν τους θεοφοβούμενους και να λένε ότι κάποιοι άλλοι ορκιστήκανε στο Δία. Αυτό κατά την χριστιανοσύνη είναι συκοφαντία. Αν και η λέξη συκοφάντης έχει άλλη έννοια όπως και την μυθολογία την κάνανε παράμυθο της αλλάξανε την έννοια, εμείς θα σταθούμε στην εβραϊκές έννοιες που υπάρχουν. Εδώ έχεις μέσα στην βουλή σου να ορκίζονται ψεύτικα και φανερά ότι θα σε ξεσκίσουν και περί αυτού ούτε ένα σχόλιο. Ο Δίας ο ΈΛΛΗΝΑΣ σας πείραξε αλλά δεν άκουσα να ορκίζονται στο όνομά του αλλά στις Ελλάνιες εντολές του. Τεράστια διαφορά, και τι φανερά όχι κρυφά σε στοές, όπως αυτοί που ξεσκίζουν σήμερα τον Έλληνα. Γι αυτό ανώνυμε την άλλη φορά να είσαι ποιο προσεκτικός και επώνυμος εξάλλου ο δήμαρχος στο δημαρχείο είναι γιατί δεν πας να του το πεις, για να σέβεσαι και το αξίωμα σου που λέγεσαι δημότης πολίτης που αν κάνεις και αναγραμματισμό γίνετε και οπλίτης. Μήπως τελικά είσαι καμιά λούγκρα θεούσα όπως αυτές που πάνε στην εκκλησία αλλά αντί να ακούνε το κήρυγμα κοιτούν τι φοράει η μία και τι φοράει η άλλη.

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον Ανώνυμος16 Φεβρουαρίου 2016 - 8:56 π.μ.
Χαχανούλη κακομοίρη και ηλίθιο δεν έχω να πω τίποτε. Εξάλλου μόνος του το είπε ότι είναι όλα αυτά. Εκτός κι αν δεν είναι από τα Σέρβια και την Ελλάδα οπότε είναι και ψεύτης.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ - ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Αγαπητοί φίλοι Έλληνες Δικηγόροι,
σας καλούμε να συνενωθείτε και να έλθετε δίπλα μας σε αυτόν τον ατέρμονο αγώνα της απελευθέρωσης της Πατρίδας μας, εναντίον των ανθελληνικών κέντρων εξουσίας, των εσωτερικών προδοτών, των εξωτερικών καταχραστών, των γενοκτόνων, των βιαστών της ζωής και της ανθρώπινης μας υπάρξεως!!!!
Σας θυμίζω ότι ορκιστήκατε, ότι θα περιφρουρείτε το ΔΙΚΑΙΟ, την ΑΡΜΟΝΙΑ, την ΑΛΗΘΕΙΑ, και πάνω από όλα τη ΛΟΓΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!
Είναι η ΩΡΑ λοιπόν, να το πράξετε!
Πάνω από κάθε άλλη φορά.
Είναι η ώρα να αποδείξετε, ότι είστε άξιοι της Μεγαλειότητας του Γένους σας, της Μάνας που σας έθρεψε και σας εκπαίδευσε και σας παρέδωσε τις σκυτάλες της Δικαιοσύνης.
Ο τόπος σας χρειάζεται!
Αποφασίστε που θέλετε να στέκεστε.
Δίπλα μας ή απέναντί μας.
Διαβάστε τα όσα γράφουμε.
Εάν έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε, θα το ακούσουμε με προσοχή και εάν όντως προσθέτει κάτι ακόμα, στο πολύπλευρο έργο που εκτελούμε, θα το αποδεχτούμε.
Μην μένετε αμέτοχοι!
Διαβάστε τις Προγραμματικές μας Δηλώσεις, του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.» και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...
Διαβάστε την ΕΝΤΟΛΗ, που κατατίθεται Εξωδίκως, από τους ελεύθερα σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...
Διαβάστε την ανάλυση των ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ που δικαιωματικά μας ανήκουν και μαςε το κρύβουν και πείτε μας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ...
Και για ότι δεν συμφωνείτε, θα πρέπει να το αποδείξετε, με έγγραφα και αδιαμφισβήτητες και αδιαφιλονίκητες νόμιμες αποδείξεις, για το αντίθετο των αποδείξεων που εμείς σας παραθέτουμε.
Σας περιμένουμε. Μην αργείτε άλλο.
Καλέστε με στο τηλέφωνο μου Κιν. τηλ: +306909110061 (εάν δεν απαντώ, καλέστε άνετα ξανά)
Έχουμε πολλά να πούμε...
Βίκυ Χαραλάμπους
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.

Το Προφίλ μας