Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός ειναι Υπουργός Εθνικής Αμύνης στην Κυβέρνηση Τσίπρα.!!!!!!!!!!!

Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι συμμαχική ναυτική δύναμη υπό γερμανική διοίκηση θα κατευθυνθεί "χωρίς καθυστέρηση" στο Αιγαίο για "να συνδράμει στην αντιμετώπιση της διακίνησης ανθρώπων" από τους διακινητές μεταναστών.
Αυτός ειναι Υπουργός Εθνικής Αμύνης στην Κυβέρνηση Τσίπρα. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δείτε τι έλεγε ο ξεφτίλας. Αυτός που έδωσε το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ με Γερμανό διοικητή (και το επόμενο εξάμηνο με Τούρκο Διοικητή!)

Ανώνυμος είπε...

Oι προηγούμενες κυβερνήσεις προσπαθούσαν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν την πρωτοκαθεδρία της Ελλάδας στην έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο δια του πολεμικού της Ναυτικού και Αεροπορίας, έναντι μιας Τουρκίας , η οποία ανήκει στους G20 -μην το ξεχνούμε αυτό- και πολύ θα ήθελε να έχει αυτόν το ρόλο. Αντιλαμβάνονταν οι προηγούμενοι, ότι αυτό ήταν ένα ισχυρό ατού για την προάσπιση των κυριαρχικών και γεωγραφικών δικαιωμάτων της χώρας μας απέναντι στην επιθετική και επεκτατική πρακτική της γείτονος χώρας. Σήμερα -αλλοίμονο!- μάλλον χάσαμε και το πλεονέκτημα ατό. Και την ηγεσία της ΝΑΤΟϊκης δύναμης να μην έχει το επόμενο εξάμηνο η Τουρκία, τα πλοία της που θα ανήκουν σε αυτήν, θα αλωνίζουν κανονικά και με το νόμο, τα χωρικά μας ύδατα... Αλλά, η κυβέρνηση ασχολείται με το πώς θα μειώσει τα κανάλια σε 4, ώστε να ελέγχει τη ροή των ειδήσεων καλύτερα.

Το Προφίλ μας