Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Η ενημέρωση του Λαού από την Κυβέρνηση αρχίζει από τα Σέρβια !!!!!!!!!!

Η Κυβέρνηση αποφάσισε το αυτονόητο. Επειδή οι Καναλάρχες και γενικά ο έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος την πολεμούν και δεν προβάλουν το τεράστιο και δημιουργικό έργο που επιτελεί προς όφελος των λαικών τάξεων, αφού στις ενημερωτικές ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές προσκαλεί ΜΟΝΟ ένα εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ  κατά την άποψή της έπρεπε να καλείται ΜΟΝΟ δικός της εκπρόσωπος αφού αυτή κυβερνάει, αποφάσισε το προφανές. Εκπρόσωποί της να κατέβουν στο λαό και να τον ενημερώσουν δια ζώσης.
Είναι μία σωστή απόφαση η οποία θα επιφέρει άμεσα το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Τη σωστή, άμεση, άψογη και  αντικειμενική ενημέρωση όχι μόνο των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολόκληρου του ανημέρωτου Ελληνικού λαού. Η Κυβέρνηση οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση γιατί, όπως προαναφέρθηκε, διαπίστωσε ότι ο Ελληνικός λαός δεν έχει αντιληφθεί την, προς όφελός του, εφαρμοζόμενη πολιτική. Και αυτό είναι απορίας άξιο πως ένας ολόκληρος λαός δεν αντιλαμβάνεται τα υπέρ αυτού εφαρμοζόμενα μέτρα τα οποία εξαγγέλλονται καθημερινά τόσο από την ίδια όσο και από τους δανειστές τους οποίους παλιότερα, για……… λόγους αστεισμού η ίδια τους αποκαλούσε διεθνείς τοκογλύφους οι οποίοι ροφούν  το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της   Κυβερνητικής εκπροσώπου η ενημέρωση  αυτή του λαού, προς μεγάλη μας τιμή, θα αρχίσει από τα Σέρβια. Και αυτό για λόγους ιστορικούς αφού τα Σέρβια ήταν η πρώτη Κωμόπολη που ελευθερώθηκε  από τους Τούρκους το 1912 όπως διαβεβαίωσε την Κυβέρνηση και η κ. Ρεπούση, η γνωστή Ιστορικός  για το « συνωστισμό των Ελλήνων στην προκυμαία της Σμύρνης»  Με την ευκαιρία αυτή απευθύνουμε  χίλιες ευχαριστίες και στην κ. Ρεπούση.
Για το λόγο αυτό την πόλη μας θα επισκεφθούν τις προσεχείς ημέρες, η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ, δύο εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, η κ. ΕΛΠΙΔΑ και η κ. ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, με αποκλειστικό σκοπό να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας, πως η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός μας, ύστερα από «σκληρές, επίπονες και πολύμηνες διαπραγματεύσεις με τους αιμοσταγείς τοκογλύφους»  κατόρθωσε το ακατόρθωτο και ειδικότερα  η λαοφιλής Κυβέρνησή μας κατόρθωσε :
1.           Να σκίσει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, με ένα άρθρο και ένα νόμο, μόλις ανέλαβε την εξουσία.
2.           Να διαγράψει το επαχθές, επονείδιστο, επαίσχυντο και παράνομο δημόσιο χρέος και να απαλλάξει τους Έλληνες από αυτό το επώδυνο βάρος.
3.           Να διώξει μέσα σε μία μέρα και με μία ιστορική απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου το επάρατο ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΜΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
4.           Να εφαρμόσει με το νί και με το σίγμα το θρυλικό και κοστολογημένο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το οποίο τόσο άδικα λοιδορήθηκε από τους άσχετους Οικονομολόγους.
5.           Να επαναφέρει άμεσα τον κατώτατο μισθό στα 781 ευρώ, χωρίς να πάρουν είδηση οι κουτόφραγκοι Ευρωπαίοι.
6.           Να μην ψηφίσει κανένα νέο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Το τρίτο  και ποιο σκληρό μνημόνιο το οποίο ψήφισε και εφαρμόζει  είναι προς όφελος του λαού, αφού φέρει… αριστερό πρόσημο.
7.           Να κτυπάει τα νταούλια και τους ζουρνάδες και οι διεθνείς αγορές να χορεύουν ασταμάτητα.
8.           Να μη μειώσει ούτε κατά ένα ευρώ τους μισθούς και τις συντάξεις. Οι μειώσεις που  έγιναν και θα γίνουν φέρουν….. αριστερό πρόσημο και κατά συνέπεια είναι προς όφελος του εργαζόμενου λαού, άσχετα αν αυτός ο άθλιος δεν το αντιλαμβάνεται.
9.           Να καταβάλει την τρίτη σύνταξη στους συνταξιούχους, χωρίς να το αντιληφθούν οι τροικανοί.
10.        Να διώξει την Τρόικα από τα Υπουργεία και οι Υπουργοί να μεταβαίνουν, σαν πειθήνια όργανα, στα Ξενοδοχεία με τις τσάντες και τα σακίδια της μόδας στο ώμο για να την ενημερώνουν και να υποβάλουν τα σέβη τους.
11.        Να μετατρέψει το σύνθημα ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ σε όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζίτη.
12.        Να μετατρέψει, επίσης, το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ σε πληρώστε κερατάδες, θέλετε δεν θέλετε, όσα μέχρι τώρα δεν πληρώσατε.
13.        Να αποκαταστήσει την αξιοκρατία στη δημόσια Διοίκηση, διορίζοντας, μεταξύ των άλλων, το «σύντροφο»  Περιφερειάρχισσας στην ΕΥΔΑΠ, το σύζυγο Βουλευτή  Πρόεδρο ΔΕΚΟ και τον ξάδελφο του Πρωθυπουργού Γενικό Γραμματέα. Κάτω η… οικογενειοκρατία!!!!!!
14.        Να υλοποιήσει το ηρωικό «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ» του Πρωθυπουργού και να μην « ξεπουλήσει» τα 14 αεροδρόμια στους ξένους.
15.        Να μη  αποκρατικοποιήσει τα λιμάνια Πειραιά και Θεσσαλονίκης.
16.        Να μη συνομιλεί ,αλλά να εκλιπαρεί ο Πρωθυπουργός μας τον ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ!!!! να μην μας πετάξουν έξω από την ευρωζώνη.
17.        Να υλοποιήσει ο Πρωθυπουργός μας το ηρωικό, επίσης  GO HOME, μαντάμ Μέρκελ.
18.        Να ντυθούν τη στολή του Γερμανοτσολιά όλοι οι Κυβερνώντες, επειδή η στολή αυτή δεν πήγαινε και δεν ταίριαζε και τόσο καλά στους προηγούμενους Κυβερνητικούς.
19.        Να μετατρέψουν το… ηρωικό ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος στο.. επαίσχυντο  ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ
20.        Να καταργήσει τη νομοθέτηση με πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου,  και τη διαδικασία της ψήφισης των νομοσχεδίων με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Το ότι οι διαδικασίες αυτές αποτελούν σήμερα τον ΚΑΝΟΝΑ δεν έχει καμία σημασία, αφού φέρουν το….. αριστερό πρόσημο.
21.        Να επινοήσει το παράλληλο πρόγραμμα, το οποίο είναι αόρατο στον κόσμο.
22.        Να  μην καταργήσει την έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά.
23.        Να καταργήσει, αμέσως, τον αντιλαικό ΕΜΦΙΑ.
24.        Να επαναφέρει το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ,  στους φορολογούμενους.
25.        Να μη φορολογήσει τους αγρότες  τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς
26.        Να επαναφέρει τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα.
27.        Να καθιερώσουν την έννοια της δημιουργικής ασάφειας, που οδήγησε σε νέα δοκιμασία τον ελληνικό λαό.
28.        Να κλείσουν τις Τράπεζες με αποτέλεσμα τα capital controls
29.        Να μην καταργήσουν το ΕΚΑΣ  το οποίο καθιέρωσε το ….επάρατο ΠΑΣΟΚ
30.        Να ζήσουμε  τις πιο όμορφες μέρες μας που  δεν τις ζήσαμε ακόμα.!!!!!!!
31.        Να αποδείξει ότι οι μεταλλωρύχοι των Σκουριών απώλεσαν την ταξική τους συνείδηση!!!!!!! ενώ τη διατηρεί ο Υπουργός που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του 1.700.000 ευρώ και άλλος που ενώ το ταμείο της εταιρείας του διέθετε 2.000.000 ευρώ ζήτησε από το Δήμο της κατοικίας του ρύθμιση των 5000 για οφειλόμενο λογαριασμό νερού!!!!!!  Αιδώς Αργείοι.
32.         Να  πείσει τον Ελληνικό λαό ότι το τρίτο Μνημόνιο είναι Μνημόνιο… εθνικής ανεξαρτησίας, εθνικής κυριαρχίας και εξόδου από την εποπτεία και την επιτήρηση!  Η δανειακή σύμβαση Τσίπρα δεν είναι αποικιοκρατική καθώς διατηρεί το δικαίωμα ασυλίας της χώρας επί των περιουσιακών της στοιχείων!  Θου κύριε φυλακή τω στόματί μου !!!!!
33.        Να επαναφέρει τους αιώνιους φοιτητές και να εκδιώξει τους καταξιωμένους  Έλληνες Καθηγητές των ποιό φημισμένων ξένων Πανεπιστημίων που προσφέρθηκαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες των για την αξιολόγηση του επιστημονικού προσωπικού των Πανεπιστημίων.
34.        Να αποδείξει ότι το ήθος της αριστεράς ήταν, είναι και θα είναι αξεπέραστο. Άσχετο αν ζητούσαν από τους Βουλευτές  που εγκατέλειψαν το ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσουν τις έδρες  των, ενώ δέχονταν αθρόα τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να τους ζητήσουν πρώτα να παραδώσουν τις έδρες τους στο ΠΑΣΟΚ. Τα εμά εμά και τα εσά εμά !!!!
35.        Να ορίζονται από τον Πρωθυπουργό φρουροί στο Νομισματοκοπείο για να φυλάνε να ταμειακά  διαθέσιμα του Κράτους επειδή κάποιοι Υπουργοί προγραμμάτιζαν την έξοδο από το ευρώ και την καθιέρωση …παράλληλου νομίσματος!!!!!!
36.        Τέλος, οι δύο κυρίες θα αποδείξουν πώς μία αριστερή Κυβέρνηση μπορεί άνετα να συγκυβερνάει με ένα δεξιότατο κόμμα και να μην νοθεύεται η…. αριστερή της ιδεολογία, με συνέπεια να  μην είναι απαραίτητη, πλέον, η διδασκαλία του Συνταγματικού Δικαίου στις Νομικές Σχολές.
Άξιος ο μισθός ΟΛΩΝ όσων συνέλαβαν τις παραπάνω πρωτότυπες ιδέες  που μας έβγαλαν από τη δυσχερή θέση των μνημονίων, χωρίς εμείς να το αντιληφθούμε
Συμπολίτες,
Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση των δύο κυριών, αντιπροσώπων της λαοφιλούς μας Κυβέρνησης. ΟΛΟΙ θα αντιληφθείτε ότι:
Η  ελπίδα ήρθε, η Ευρώπη ….άλλαξε, το μνημόνιο καταργήθηκε, το χρέος διαγράφτηκε, με τις ενέργειες της λαοφιλούς μας  Κυβέρνησης. Οι αξιότιμες κυρίες ίσως μοιράσουν και χρυσά κουτάλια για ν αρχίσουμε να τρώμε.
Ένας αριστεροδεξιός ψηφοφόρος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αστα αυτα! Πες τα αλλα τα ωραια! Πως αν συνεχιζαν οι σαμαροβενιζελοι θα ειχαμε αναπτυξη, πλεονασμα και μολις τελειωναμε με το mail χαρδουβελη θα χαμε βγει στις αγορες. Ουτε συνταξεις θα πειραζαμε ουτε τιποτα!! Ααχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Άστα φίλε ο Σανός της φωτογραφίας μάλλον για 'σένα είναι.... ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=IiyxW3waG_E ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Ανώνυμος είπε...

Ναι τωρα πειστηκα αδελφε. Θα παω γρηγορα να ψηφισω γουρλοματη να φαω με χρυσα κουταλια. Εγω και οι παραγωγικες ταξεις με τις γραβατες που βγηκαν να διαδηλωσουν!! Χαχαχαχαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

Για την ταμπακιέρα θα σχολιάσετε τίποτα; Υπάρχει έστω και μία ανακρίβεια στα γραφόμενα. Επ αυτού απαντήστε. Όπως αντιλαμβάνεστε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και οι ψευδολογίες και οι ανέξοδες υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα πληρωθούν και μάλιστα ακριβά. Ο αντιμνημονιακός λόγος τέρμα. Ήρθε η ώρα της πληρωμής και των ευθυνών. Αφήστε τα παχιά λόγια και προσγειοθείτε στην πικρή πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Αριστοτέλης πριν 3000 χρόνια είπε ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού. Οι Κυβερνώντες η δεν γνώριζαν τη ρήση αυτή του Αριστοτέλη ή συνειδητά εξαπάτησαν το λαό. Και στις δύο περιπτώσεις είναι υπεύθυνοι και θα το πληρώσουν σκληρά.Όλα τα άλλα που υποστηρίζουν παραπάνω οι σχολιαστές του κειμένου αυτού είναι άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε. Συγκεκριμένες απαντήσεις μπορούν να δώσουν στους ισχυρισμούς του κειμενογράφου;

Το Προφίλ μας