Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Xριστουγεννιάτικη γιορτή στο 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης

Πραγματοποιήθηκε και εφέτος με μεγάλη επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 3ο Γενικό Λύκειο Κοζάνης. Μετά τον εκκλησιασμό του Λυκείου μας ξεκίνησε η γιορτή. Η χορωδία του Λυκείου μας έψαλλε χριστουγεννιάτικα κάλαντα. Παρασκευάστηκαν από γονείς και μαθητές γλυκίσματα που συνηθίζονται τα Χριστούγεννα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και σε περιοχές της Ελλάδας. Τα γλυκά  τιμολογήθηκαν με το συμβολικό ποσό του μισού ευρώ (0.50 €) και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Στη γιορτή μας εκλήθησαν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, στους οποίους προσφέρθηκαν καφές και βουτήματα.
            Στη συνέχεια, ορχήστρες μαθητών του σχολείου μας έπαιξαν ποντιακά τραγούδια και έντεχνα τραγούδια ενώπιον των γονέων και μαθητών του Λυκείου μας.
            Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα κάτωθι καταστήματα, τα οποία μας προσέφεραν  γλυκίσματα, βουτήματα και πίτες για τον καφέ: α) τους φούρνους «Χατζής», «katerinas bakery», «Πουλιάνας», «Ανδρεάδης», «Μαρκόπουλος» και τα ζαχαροπλαστεία «Sweets», «Parfe», «Amorino».

Ευχόμαστε σε όλους τους μαθητές μας, τους γονείς και κηδεμόνες και σε όλους τους συμπολίτες μας «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2016»

                                                            Για τον Σύλλογο καθηγητών 3ου ΓΕΛ Κοζάνης 
           
                                                                                    Ο Διευθυντής
                                                                                    Δούμας Μιχαήλ
                                                                                            ΠΕ 04

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας