Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δήλωση Αλέξη Τσίπρα στους Financial Times

«Είμαστε πέντε χρόνια σε πρόγραμμα. Είναι δύσκολο για μια ευρωπαϊκή χώρα να έχει χάσει την εθνική κυριαρχία της για τόσο μεγάλο διάστημα. Για να την επανακτήσει και να φύγει από τον έλεγχο της τρόικα, πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα. Είναι σκληρό, αλλά είναι η καλύτερη από κάθε άλλη επιλογή»
Σχόλιο ai-vreS: Αν έκανε αυτή την παραδοχή ο Τσίπρας πριν 5 ή έστω πριν 4 χρόνια τότε που το προγραμμα ήταν πολύ ηπιότερο, σήμερα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για όλους μας. Δυστυχώς όμως τότε μαζί με τον Σαμαρά των Ζαππείων νόμιζαν ότι έχουν τη μαγική λύση.
Ο Ελληνικός Λαός πλήρωσε και πληρώνει πολύ ακριβά την Πρωθυπουργοποίηση του Σαμαρά πρώτα και του Τσίπρα μετά.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι το ζητούσε ο αρχηγός σας Σαμαράς και το τσιράκι του ο Βενιζέλος.

Ανώνυμος είπε...

Nαι ια-βρες....εχεις δικιο.....(ειρωνικα το λεω).Ευτυχως που δεν πληρωσαμε ακριβα την αρον αρον πρωθυπουργοποιηση της αδυναμιας σου ...του μεγαλου φωστηρα του εθνους....του ΓΑΠ.Δεν θελεις να δεχτεις με τιποτα οτι ολα αυτα απ αυτον ξεκινησαν.

ai-vreS είπε...

Νομίζω ότι εσύ δεν θέλεις να δεχτείς ότι η κρίση έφερε το μνημόνιο και όχι το μνημόνιο την κρίση…. Όταν το καταλάβεις αυτό τότε θα δεις τα πράγματα με περισσότερη νηφαλιότητα και θα δικαιώσεις και εσύ τον ΓΑΠ.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όλοι οι Πρωθυπουργοί μετά τον ΓΑΠ το ίδιο πλαίσιο πολιτική ακολούθησαν και βγαίνει σήμερα ο Κος Τσίπρας και λέει ότι «πρέπει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα. Είναι σκληρό, αλλά είναι η καλύτερη από κάθε άλλη επιλογή» λέει δηλαδή αυτό που έλεγε ο ΓΑΠ από την πρώτη στιγμή !!!!!!!!!

Το Προφίλ μας