Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

2η βαλκανιονίκης η Στέλλα Τζικανούλα! (φωτογραφίες)


Την 2η θέση στο αγώνισμα του επτάθλου κατά τη διάρκεια του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη στο Πιτέστι της Ρουμανίας αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2 Αυγούστου 2015), κατέλαβε η Στέλλα Tζικανούλα.

Με το μετάλλιο αυτό κλείνει μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για την Στέλλα, στη διάρκεια της οποίας με τη συμβολή του προπονητή της Χρήστου Γυλτίδη, κατάφεραν να σημειώσουν νέο ατομικό ρεκόρ


.

Συγχαρητήρια κι από μας, Στέλλα! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τόσες επιτυχίες ο στίβος όλα αυτά τα χρόνια σε έναν χώρο, ο θεός να το κάνει γήπεδο.. Εγκαταστάσεις της δεκαετίας του 1970 με χώμα, χόρτα και μια κατεστραμμένη πλέον ευθεία 100 μέτρων. Μήπως πρέπει κάποτε η δημοτική αρχή να δει επιτέλους σοβαρά το θέμα της τοποθέτησης ταρτάν;

εκτός από ένα έργο που θα βοηθήσει τους αθλητές των Σερβίων και της ευρύτερης περιοχής, θα συμβάλει και στην ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των δημοτών. μια βόλτα του καθενός μας τα απογεύματα στο γήπεδο αρκεί, για να καταλάβει πως το γήπεδο έχει γίνει πόλος έλξης δημοτών ανεξαρτήτου ηλικίας. Αθλητισμός = υγεία = καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον, η Δημοτικη Αρχη του Δημου Σερβιων Βελβεντου θα περιμενει και Ολυμπιακο μεταλλιο εκτος των Βαλκανικων και Πανελληνιων που κατεκτησε ο Στιβος Τιταν Σερβιων για να αφυπνιστουν και να ενισχυσουν τις εγκαταστασεις,τις δομες,τις παροχες που πρεπει στοιχειωδως να διατιθεται σε αθλητες τετοιου βεληνεκους.

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν δημοσιεύτηκε το πρώτο σχόλιο μου;

Ανώνυμος είπε...

POLLES AULHTIKES YPODOMES ZHTATE STA SERBIA ! DEN KSERETE OTI PREPEI NA TELEIOSOYN PROTA STO BELBENDO KAI META STA YPOLOIPA TOPIKA DIAMERISMTA;;;GIA KOITAKSETE POY MPAINOYN 360.000 EYRO GIA AULHTIKES YPODOMES KAI KAMAROSTE!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πως εκτιμαται πολλες η λιγες οι αθλητικες υποδομες με εγκατελειμενο το γηπεδο; Οταν αθλητες εκπροσωπουν τον Α.Σ. Τιταν Σερβιων παγκοσμιως και προπονουνται σε αθλιες εγκαταστασεις με κινδυνους και στερησεις, και η Δημοτικη αρχη μοιραζει αλλου 380.000€.

Το Προφίλ μας