Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

«Ξεκατινιάστηκαν» Θεανώ-Ραχήλ: Αλλαξες τρία κόμματα - Αντε φτιάξε μαρμελάδες [βίντεο]

Αγρια κόντρα ξέσπασε στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής μεταξύ της Θεανώς Φωτίου και της Ραχήλ Μακρή.
Οι μέχρι πρότινος συντρόφισσες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, με αποτέλεσμα η Θ. Φωτίου να αποχωρήσει από το τηλεοπτικό πλατό.

Και όλα αυτά παρά το γεγονός ότι η πρώην υπουργός Θ. Φωτίου είχε δηλώσει εξ αρχής: «Εγώ δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά».
Η συνέχεια ωστόσο την διέψευσε...
Διαβάστε τον διάλογο:
  • Φωτίου: Εγώ μπήκα στην πολιτική τα τρία τελευταία χρόνια, δεν άλλαξα τρία κόμματα τα μέσα σε τρία χρόνια. Είμαι σταθερή σε αυτό που πιστεύω μια ζωή, δηλαδή στη  ριζοσπαστική Αριστερά. 
  • Μακρή: Το μνημόνιο δεν είναι ούτε ριζοσπαστικό, ούτε αριστερό
  • Φωτίου: Συνέλθετε κυρία Μακρή Κύριε Αυτιά μπορώ να σηκωθώ να φύγω, δεν ήρθα εδώ για να ξεκατινιαστώ με ανθρώπους που δήθεν προσεταιρίζονται την Αριστερά. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ του δίκαιο του ελληνικού λαού. Πρέπει να επιβάλλετε την τάξη!
  • Μακρή: Οδηγείτε τους ανθρώπους στην ακραία φτώχεια. Μάθετε να φτιάχνετε μαρμελάδες να ταΐσετε τους φτωχούς. Στο Βελβεντό έχουμε πολύ ωραία ροδάκινα!
  • Φωτίου: Θα φύγω άλλη μια φορά γιατί αυτή είναι η αξιοπρέπεια της Αριστεράς. 
  • Μακρή: Να φύγετε να πάτε στο καλό. Είστε η ντροπή της Αριστεράς. Τα μνημόνια που υπογράψατε δεν είναι ούτε Αριστερά ούτε ριζοσπαστικά

Πηγή:http://www.iefimerida.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου κούκλα μου, Ραχήλ, ν αγιάσει το στόμα σου και για τους μνημονιακούς...ξυδάκι, από αυτό που μας ταίζουν 6 ολόκληρα χρόνια.

Βελβίτα είπε...

“Πάνε να φτιάξεις καμιά μαρμελάδα,στο Βελβεντό πάνε να φτιάξεις ,κι άσε τα περί ριζοσπαστικής Αριστεράς”!!!Ραχήλ είσαι αποθέωση!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όσοι κάνουν μαρμελάδες είναι κατώτεροι άνθρωποι!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά και τι κάνει ο γυναικείος συνεταιρισμός Βελβεντού τι κάνει ο ΑΣΕΠΟΠ και η Δήμητρα;;;;;
Τι ρατσιστικά σχόλια είναι αυτά;;;;;;;
Γρήγορα στα κάγκελα για την Ραχήλ!!!!!!!!!!!!!!!
Να ζητήσει συγνώμη από τις γυναίκες που κάνουν μαρμελάδες!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

5.14 δεν κατάλαβες τίποτα η Μακρή μιλούσε στη συγκεκριμένη γυναίκα που δεν έκανε ποτέ της μαρμελάδα και όχι σε σας που σας διαφημίζει κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε μεγάλε,θα μας πάρεις σβάρνα!!!Απλώς η Ραχήλ αντί να πει πάτε να φτιάξετε καμιά φασολάδα,της ήρθε στο νου η μαρμελάδα.Και σου λέει δεν αναφέρω καπάκι και το Βελβεντό εδώ, και να το διαφημίσω και να αρπάξω κανένα ψηφαλάκι;;;Και συ το τόσο το έκανες τόοοοοοοοοσο με το συμπάθειο!!!

Ανώνυμος είπε...

NEYRIASE O TSIPRAS ME TH RAXHL PERI TIS MARMELADES BELBENTOY,KAI APORIPTEI TO AITHMA TIS ANEKSARTHTOPOIHSHS TOY BELBENTOY AN EXEI THN KYBERNHSH DIKH TOY.!.RAXHL PALI MAKAKIA EKANES.

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa akousa oti sto programa toy SIRIZA uparxei eidiko kefalaio gia to belvento kai thn anejartopioisi.Oloi mazi SIRIZA aderfia????Ua skisoun ton kalikrati opvws kai ta mnimonia???????????

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η Ραχήλ που έλεγαν το Φεβρουάριο κάποιοι ειδήμονες, ότι μέχρι το Φθινόπωρο θα έκανε ανεξάρτητο το Βελβεντό. Μόνο που ξέχασαν οι βιαστικοί να πουν ποιο Φθινόπωρο και από ποιο κόμμα θα το κάνει.
Όλα τα παραμύθια έχουν ένα όριο. Ας μπει μια φορά και λίγο λογική στις φιλοδοξίες ορισμένων. Άντε και να δούμε το επόμενο τρίμηνο, τι παραμύθι θα ακούσουμε για την άνοιξη.

Ανώνυμος είπε...

ειναι αληθεια οτι με οποιο κομμα παει η ραχηλ την ακολουθουν 12.000 πρόβατα ;

Το Προφίλ μας