Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Ο ρόλος του Πολ Τόμσεν στη συγγραφή της νέας ελληνικής πρότασης

Πέρα από τα κλιμάκια των Γάλλων και αξιωματούχων της Κομισιόν που βοήθησαν στη συγγραφή της ελληνικής πρότασης και βρέθηκαν στο πλευρό του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, φαίνεται πως υπήρχε άλλο ένα πρόσωπο-κλειδί.
Ο λόγος για τον αξιωματούχο του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν, ο οποίος, σύμφωνα με όλες πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ήταν σε συνεχή επαφή με τον Ελληνα υπουργό Οικονομικών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές τους ήταν συνεχείς, με σκοπό να καταρτιστεί μία ελληνική πρόταση που να έχει τις όσο το δυνατόν λιγότερες πιθανότητες για απόρριψη από τους Θεσμούς.

Ο Πολ Τόμσεν, γνωρίζοντας καλύτερα από όλους τι επιθυμούν οι δανειστές, φαίνεται πως βοήθησε στο τελικό κείμενο της ελληνικής πρότασης.
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πρώην Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ χειροκροτούν ασταμάτητα την ομιλία του Τσίπρα στην Βουλή για το νέο μνημόνιο.
Πρέπει να αναγνωρίσουμε πράγματι ότι όλοι οι πρώην σύντροφοί μας από το ΠΑΣΟΚ που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ ή στους ΑΝΕΛ (έχουμε και τέτοιους) δικαιώθηκαν απόλυτα.

Το Προφίλ μας