Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Μάγεψε το κοινό η Καλλιόπη Βέττα στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ 30΄)

Μάγεψε το κοινό και καταχειροκροτήθηκε  η Καλλιόπη Βέττα, στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Υπαίθριο Θέατρο στα Κάστρα Σερβίων, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015.
Η εκφραστική τραγουδίστρια με τη μελωδική φωνή της, συγκινημένη που βρίσκονταν σε ένα οικείο χώρο με αναμνήσεις από την παιδική  ηλικία και την εφηβεία της, ερμήνευσε στο πρώτο μέρος κυρίως επιτυχίες από την πλούσια προσωπική της δισκογραφία
(Στο Λυβικό, Νυχτερινό παζάρι στο Μαρακές, Η ζωή είναι ωραία, Αποκάλυψη κ.α.), ενώ στο δεύτερο απέδωσε επιτυχίες αγαπημένων της συνθετών (Θεοδωράκης, Μαμαγκάκης) καθώς και παραδοσιακά τραγούδια. Αποκάλυψε δε ότι αυτές τις μέρες ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη, που επιμελείται ο ίδιος ο συνθέτης, εκπληρώνοντας έτσι ένα μεγάλο όνειρό της.







Άξιοι συμπαραστάτες μουσικοί στην πολύ όμορφη βραδιά ήταν, ο αδελφός της Βαγγέλης Βέττας στο τραγούδι-κιθάρα-πνευστά, ο Βαγγέλης Μαραμής στα πλήκτρα-ακορντεόν, ο Γιώργος Δελνιώτης στο μπουζούκι και η Βάσω-Ραφαέλα Βακουφτσή στα κρουστά.
Η συναυλία, που ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εορταστικών-πολιτιστικών εκδηλώσεων στη μνήμη της Πολιούχου των Σερβίων Αγίας Κυριακής,  διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Όμιλο Σερβίων (Μ.Ο.Σ.) "Τα Κάστρα", με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και της Π.Ε. Κοζάνης.
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλλιοπη ,οπως παντα ,μας συγκινησες

Ανώνυμος είπε...

Αμα είναι τσαμπα,με λεφτά του δήμου δηλαδή όλοι εκεί ειστε

Ανώνυμος είπε...

Kala 12.32 kai xalazi na riksei o dhmos ftaiei e??? Ligo sobarothta..

Το Προφίλ μας