Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Κοσματόπουλος στο vetofm: ''Σ'ένα μήνα θα λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός''. Επίθεση στην Οικολογική κίνηση, νουθεσίες στην Νεραϊδα (ηχητικό)

Από το vetonews.gr
Παραδέχθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τον Βιολογικό καθαρισμό της Νεράιδας ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού κ. Αθ. Κοσματόπουλος μιλώντας στο Veto91fm.
O κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι σε ένα μήνα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της βλάβης, ότι έχουν εντοπιστεί τα προβλήματα από τα συνεργεία του δήμου όπου τα περισσότερα αφορούν κατασκευαστικές κακοτεχνίες του παρελθόντος. 
 
Ο κ. Δήμαρχος επιτέθηκε στην Οικολογική Κίνηση για την παρέμβαση της λέγοντας «δεν πρέπει να εξευτελίζεται αφού καταπιάνεται με θέματα που ούτε ρωτάει να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει». Σε άλλο σημείο τόνισε ότι όσα γράφτηκαν για 200 € που χρειάζονται για να λειτουργήσει ο βιολογικός καθαρισμός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

parami8ia parami8ia parami8IA exei 3 mines apo tin laiki synelefsi poy to eipe o proedros ston dimarxo kai oyte ta xorta den kopsane as perimenoyme akomi ena mina

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ Ψ Ε Φ Τ Α Ρ Ε

Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τον Δήμαρχο, ειλικρινά λυπάμαι.
Εχω όμως υποχρέωση να αποκαταστήσω την αλήθεια, άλλωστε όποια προσπαθεία έκανα είναι γνωστή με το Δελτίο Τύπου που Δημοσίευσα 29/5/2015.
Μετά το Δελτίο Τύπου, ήρθα σε επικοινωνία με τον Κύριο Τσικριτζη της Οικολογικής Κίνησης Κοζάνης του ζήτησα να με βοηθήσει μιας και το θέμα ήταν Οικολογικό.
Ο Κύριος Τσικριτζης πράγματι μου έστειλε δύο φοιτητές οι οποίοι είδαν την κατάσταση και πήραν δείγματα από τον βιολογικό για αναλύσεις, μου πρότειναν μάλιστα οικονομικότερη λειτουργία .
Μερικές μέρες αργότερα η Οικολογική Κίνηση δημοσίευσε την καταγγελία.
Επί πλέον έχω ενημερώσει την Κυρία Τσιολακη του τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφέρειας.
Δηλώνω πως μέχρι σήμερα ΟΥΔΕΙΣ από το Δήμο επισκέφτηκε τον Βιολογικό και πέρα από τις ΒΛΑΒΕΣ των κινητήρων και τον καθαρισμό των βατων δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κακοτεχνια απεναντίας πρόσθεσα επί πλέον αυτοματισμούς με συνεννόηση με τον κατασκευαστή έτσι που να λειτουργεί οικονομικότερα
Ηδη μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκα πριν από λίγο, δόθηκαν οι κινητήρες για επισκευή.
Επιθυμώ να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ την Κυρία Τσιολακη, τον Κύριο Κουταβά και τον Κύριο Τσικριτζη.
Επιθυμώ επίσης να δηλώσω πως δεν ζητώ από κανέναν να ασπασθει την Οικολογία, υποχρέωση όμως έχουμε να την ΣΕΒΟΜΑΤΕ

Ανώνυμος είπε...

είπαμε δεν είναι δήμαρχος αυτός άει στο καλό του μαζί με την παρέα του...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ξενοφώντας Βαΐζογλου είπε...

Επιθυμώ να προσθέσω στο σχόλιό μου
Ευχαριστώ Δημόσια την Κυρία Ρίτα Τζιούρα TOP CHANEL ήταν η πρώτη που έδειξε ενδιαφέρον την ημέρα που δημοσίευσα το Δελτίο Τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Aivres νομίζω πως έχεις ξεπεράσει κάθε όριο "δημοσιογραφικής" δεοντολογίας!! Διακρίσεις στα σχόλια;;;; Μαθήματα ελευθερίας της έκφρασης από εσάς!!! Αυτοί είστε.. Ζήτω το bloging του Μεσαίωνα!!!!!!!

ai-vreS είπε...

Ποιος είναι δημοσιογράφος;

ai-vreS είπε...

Α, και "λαμόγια" και λοιπές βρισιές, κομμένα.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν είσαι δημοσιογράφος με τη "βούλα" κλείστο να δουλέψουν νέα παιδιά που τελειώνουν σχολές δημοσιογραφίας!! Αναπαράγεις ειδήσεις χωρίς να είσαι δημοσιογράφος;;; Με ποια αντικειμενικότητα;;; Copy paste δημοσιογραφία;;; Το έχετε δει όλοι σαν χόμπι, τα χώνεται εκεί που σας βολεύει και παράλληλα ανεβάζεις και ειδήσεις;;;;; Λειτούργημα είναι η δημοσιογραφία μεγάλε, όχι χόμπι για να περνάει η ώρα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

dimarxe pali se parami8iasane oi symvoyloi soy kai xoris na 8elis eipes psemata partoys ta kefalia se 8avoyn ka8e mera

Το Προφίλ μας