Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Αποβάλλει …εύκολα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού

Αυτή τη φορά είχαν …σειρά οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων!
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων-Βελβεντού την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015, αποβλήθηκαν από τη αίθουσα  οι πρόεδροι των Τ.Κ Πολυρράχου και Μεταξά Γιάννης Καραγιάννης και Γιάννης Μπλαχάβας αντίστοιχα, γιατί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την κακή κατάσταση των αγροτικών δρόμων, χωρίς να τους είχε δοθεί ο λόγος (τουλάχιστον στον πρόεδρο του Μεταξά).
Κάτι ανάλογο συνέβη λίγο αργότερα και με τον πρόεδρο της Νεράιδας Ξενοφώντα Βαΐζογλου, που διαπληκτίστηκε κατά την αποχώρησή του φραστικά με τον αντιδήμαρχο Νίκο Τέτο. Επεισόδιο το οποίο έληξε αισίως, αφού δόθηκε εκατέρωθεν συγνώμη και επανήλθε στην αίθουσα.
Ακόμα και ο συνήθως ήρεμος και ατάραχος   πρόεδρος του Πλατανορεύματος Γιώργος Λαγογιάννης, ξέσπασε, εκτός της αίθουσας πάντως, για χρήση στη συνεδρίαση εγγράφου-πρακτικού του τοπικού συμβουλίου το οποίο δεν είχε σταλεί επίσημα από την κοινότητα και το οποίο αφορούσε υπόθεση παραχώρησης κοινοτικού χώρου για ανέγερση (δωρεά) εκκλησίας.
Αντίθετα …ήπιοι εμφανίστηκαν αυτή τη φορά οι πρόεδροι της Ελάτης και του Καταφυγίου Λευτέρης Παλούκας και Γιάννης Τζέλλας αντίστοιχα, ο μεν πρώτος ζητώντας αναβολή συζήτησης -που τελικά πήρε- στο θέμα που τον αφορούσε «Περί χορήγησης συναίνεσης στην ΔΕΔΔΗΕ για διενέργεια διαδικασιών επέμβασης επί δάσους στην περιοχή της ΤΛΚ Ελάτης με σκοπό την κατασκευή δικτύου για την ηλεκτροδότηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας της VODAFONPANAFON Α.Ε.», ο δε δεύτερος δίνοντας στοιχεία για τη συμπλήρωση του φακέλου υποβολής ένταξης του Καταφυγίου στα «Μαρτυρικά Χωριά» περιόδου 1941-1944.
Ήταν η μέρα των προέδρων! 
Γιώργος Μαστρ./mikrovalto.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος αποβάλλει εύκολα όσους δεν είναι με τον συνδυασμό του. Πολλές φορές δείχνει μηδενική ανοχή στην άλλη άποψη, ενώ είναι ιδιαίτερα ελαστικος με "φίλους" του, ειδικά τον κ.Φωτογραφο που κινείται ελεύθερα και τραμπουκιζει δίχως συνέπειες. Αξιος!

Ανώνυμος είπε...

Ένας από τους καλύτερους Προέδρους Δημοτικών Συμβουλίων.. Γνώστης των διαδικασιών και ενημερωμένος για τα επίκαιρα θέματα!!

Ανώνυμος είπε...

ναι απο τους καλύτερους προέδρους στα ψέματα με αυτούς που έμπλεξε ίδιος έγινε και αυτός

Ανώνυμος είπε...

o proedros kala apovali eykola.kseri omos oti i serviotes ine etimi na ton apovaloyn apo ta servia;

Ανώνυμος είπε...

Ο Τέτος σχεδιασμένα προκαλεί συνέχεια Πρόεδρο Νεράιδας για να τον αναγκάσει να παρετηθει.
Δεν πρώτη φορά σχεδόν σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο αναφέρεται στον Πρόεδρο.

Ανώνυμος είπε...

Αυτές οι συνελεύσεις τείνουν να γίνουν κωμωδίες!!Να χαιρόμαστε την Κεφαλή του τόπου που πήγαμε να εκλέξουμε.

Ανώνυμος είπε...

Γιά Πρόεδρος Παλαιογρατσάνου καλός είναι . Εύτηχώς τέτοιες δύσκολες εποχές γιά τον κόσμο υπάρχουν και τά Δημοτικά Συμβούλια γιά να διασκεδάζει ο Κόσμος μέ τά καμώματα του Πρόδρου ΔΣ και των ακατανόμαστων Συναδδδδδδδέλφων του .

Ανώνυμος είπε...

Γιά τομ Τέτο ρωτήστε εμας τους Βελβενδινούς να σας πούμε τι ΠΑΣΤΑ είναι

Ανώνυμος είπε...

και επειδή τον ξέρατε τον ψηφισατε να τον μάθουμε και εμεις?ευχαριστούμε πολύ Βελβεντινοί να χαίρεστε τα καμάρια σας γίνατε νούμερα και εσείς μπράβο σας!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο κόσμος καίγεται και το ..... χτενίζεται.
Ναι ή Όχι?

Ανώνυμος είπε...

Επειδή τον ξέραμε εμείς τον Τέτο τον δώσαμε στις εκλογές στο Βε΄βενδό 250 σταυρούς και εσε΄ς στον πρώην Δήμο Σερβίων 1050 φάτετον τωρα στά μούτρα οπως τον φάγαμε και εμεις παλαιότερα ας προσέχατε φίλημου Σερβιώτες για να μαθετε τι Πάστα ειναι

Ανώνυμος είπε...

7,81 % και Καβάλισε το καλάμι
τι ξεφτίλα είναι αυτή

Ανώνυμος είπε...

γιατί δεν είναι ποτέ δήμαρχος και αντιδήμαρχοι στη δημαρχεία ?που γυρνάνε όλη μέρα και δεν μπορο΄υμε να τους βρούμε ποτέ?γιυτό τους ψηφίσαμε?ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Οταν ομως στην Λαική Συνέλευση ο γιατρός κατηγόρησε τον Δήμαρχο οτι έρχεται το μεσημέρι για μία ώρα και στο Δημαρχείο ο δημότης δεν βρίσκει κανέναν, μούγκα οι Σερβίώτες κανένας δεν μίλησε, ολοι έκαναν τις κότες.αισχος

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια τι κάνουν οι Σερβιώτες και δεν μιλανε?παλούκια δεν έχουν ?τι τους αφήνουν και δεν τους στέλνουν στο Βελβεντό να τους χαίρονται?

Ανώνυμος είπε...

κανετε και λιγο υσυχια εσεις οι σχολιαστες του αι βρες,θα ξυπνησουν οι δημοτες στον υπολοιπο δημο,και δεν θα μπορεσουν να διοικησουν το δημο!!!!!!!δεν μπορουμε ομως να μην αναγνωρισουμε την σοβαροτητα και την αμεροληπτια του προεδρου του δ.σ....οποιος αντιδρα κ'εχει διαφορετικη αποψη και [ ειδικα σε θεσμικους παραγοντες ] τον αποβαλλει απο την αιθουσα!οταν ομως, διεκοψαν συνεδριαση του δ.σ....οι ...του βελβεντου,αναβλυθηκε η συνεδριαση για την επομενη...τι ευεσθησια και αυτη!!!!!!..επιτρεπει σε αντι......[.αλλα ας μην ξεχναμε,πηρε 1050..και το παιζει αρχηγος...] να επιτηθεται σε εκλεγμενους τοπικους παραγοντες που αγωνιζονται για τα χωρια τους,και δεν τον ανακαλει στην ταξη;;;θα μπορουσαμε να αναφερθουμε και σε πολλα ακομη!!!αλλα υπαρχει φοβος μην ξυπνησουν οι σερβιωτες και οι υπολοιποι του δημου!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε εσείς κάνετε σαν να μην εκλέχθηκε ο συνδυασμός από δημότες αλλά από εξωγήινους! Σας αρέσει δεν σας αρέσει 4 χρόνια υπομονή θα κάνετε.. Την σούμα θα την κάνετε στο τέλος όπως κάνατε και με τους προηγούμενους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Moy fenaite ksexnane poly eykola ta palhkaria – sxoliastes toy blog. Ta xreh kyrioi den ta ekane o giatros alla aytoi poy pshfizate tosa xronia! Kai einai polla ta xreh!!!!! Milate kiolas.. Katastrepsate me tis epiloges sas enan ap;o toys pio ekselisimoys dhmoys!!!! Ntroph sas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Προφίλ μας