Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Ατομικό ρεκόρ και δεύτερη θέση για τη Στέλλα Τζικανούλα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επτάθλου Γυναικών

Δεύτερη η Στέλλα Τζικανούλα στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επτάθλου Γυναικών με μεγάλο ατομικό ρεκόρ!
Την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επτάθλου Γυναικών, που έλαβε χώρα το Σαββατοκύριακο 6/7 Ιουνίου στο νησί της Νάξου, κατέλαβε η Στέλλα Τζικανούλα.
Η Στέλλα κατάφερε και συγκέντρωσε 5337 βαθμούς, συντρίβοντας το ατομικό της ρεκόρ των 5.000 βαθμών που κατείχε από το 2014. Στο στάδιο του κυκλαδίτικου νησιού, η Στέλλα σημείωσε ατομικά ρεκόρ σε τέσσερα από τα επτά αγωνίσματα του επτάθλου, με τις επιδόσεις στα άλλα τρία να κυμαίνονται πολύ κοντά στις καλύτερες επιδόσεις της. Να σημειωθεί πως με την επίδοση αυτή, η Στέλλα κατατάσσεται ως η 13η καλύτερη επταθλήτρια όλων των εποχών στην Ελλάδα.
Πολλά συγχαρητήρια στη Στέλλα και στον προπονητή της, τον Χρήστο Γυλτίδη. Το μέλλον ανοίγεται διάπλατα μπροστά της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 100 μ. εμπ: 14,82 δευτερόλεπτα, Ύψος: 1,71 μέτρα, Σφαίρα: 11,79 μέτρα, 200μ: 26,67 δευτερόλεπτα, Μήκος: 5,38 μέτρα, Ακόντιο: 43,87 μέτρα, 800μ: 2:21.03.

Σχόλιο ai-vreS: Συγχαρητήρια στη Στέλλα και στο Χρήστο!

4 σχόλια:

Τιτανοβιος είπε...

Χίλια συγχαρητήρια στον ΧΡΗΣΤΟ και στη ΣΤΕΛΛΑ. Για αλλη μια φορα μας κάνανε υπερήφανους, και ακούστηκε και γράφτηκε το όνομα του ιστορικού ΤΙΤΑΝ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια Στελλα. Σου ευχομαι καθε επιτυχια. Μικρη εισαι ακομη. Οποτε εχεις ενα πολυ μεγαλο μελλον μπροστα σου. Οσο για τον κυριο Χρηστο τα λογια ειναι περιτα...Ενας φανταστικος προπονητης με μεγαλη επιμονη και υπομονη. Ενας ανθρωπος που βγαζει πρωταθλητες εντος και εκτος γηπεδων. Μπραβο σας...

Παπαδημητρίου Ρ. είπε...

Συγχαρητήρια Στέλλα, καλή επιτυχία με τον Κυριάκο στο Ευρωπαϊκό.
Χρήστο δύστυχος ή ευτυχώς οι λέξεις δεν μπορούν ανταποκριθούν έργο που κάνεις στο στίβο οχι μόνο.
Συνεχίστε να μας κάνετε περήφανους...

Ανώνυμος είπε...

Mpravo stella tetoia panta

Το Προφίλ μας