Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Πολιτιστικός Σύλλογος Βατερού & Δωρεά Ζωής.

Ο  Πολιτιστικός Σύλλογος Βατερού κάλεσε τον ΣΕΑ Κοζάνης για ενημέρωση και λήψη δείγματος για να γίνουν Δωρητές Μυελού των Οστών και Βλαστοκυττάρων. Μετά από την ενημέρωση και τις απαντήσεις που δόθηκαν πήραμε τα πρώτα δείγματα και ανανεώσαμε το ραντεβού για τον Ιούνιο που θα διοργανώσουν την επόμενη αιμοδοσία τους. Τότε αφού θα έχει αναπαραχθεί η ιδέα και στους υπόλοιπους κατοίκους του χωριού και θα έχουν επεξεργαστεί καλύτερα τα δεδομένα, αλλά και την αξία της Δωρεάς Ζωής θα κάνουμε τη 2η λήψη δείγματος.
Οι σύλλογοι μπορούν και πρέπει να παίξουν το ρόλο του μεσολαβητή με τη ¨Γέφυρα Ζωής¨ ώστε να ενημερωθούν τα μέλη τους για αυτή τη μοναδική δωρεά και να ενταχθούν στην μεγάλη και μοναδική - ζωοδόχο προσφορά. 
Είμαστε στη διάθεση κάθε συλλόγου, ομάδας πολιτών για ενημέρωση συζήτηση και λήψη δείγματος .
Δίνουμε δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σάλιο) για να ταχτοποιηθούμε και ίσως μια μέρα κληθούμε  να σώσουμε μια ΖΩΗ. Είναι τόσο απλό και ανώδυνο πια να σώσεις μια Ζωή.
*Ο πρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨ κύριος Τσαουσίδης Θεόδωρος είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης του Κέντρου Ενημέρωσης  & Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών(ΚΕΔΜΟΠ).
Γίνε δότης Μυελού των Οστών ΣΗΜΕΡΑ
Χάρισε ζωή – Νίκησε τη λευχαιμία!!!
Σας περιμένουμε κάθε μέρα στα γραφεία του Συλλόγου Παύλου  Χαρίση 23, Τηλ: 24610-40575 & 6977337561 www.seakozanis.gr
Στο fb βρείτε μας στη σελίδα: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.
Για το Δ.Σ.
  Ο πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                   Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας