Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ομόφωνα αθώος ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός

Στις 22 Απριλίου 2015 το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Δυτικής Μακεδονίας με ομόφωνη απόφασή του και κατόπιν απαλλακτικής πρότασης και του κ. Εισαγγελέα, απήλλαξε τον πρώην Δήμαρχο Σερβίων Κοκολιό Δημοσθένη, τον πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Τζικανούλα Χρήστο και την συμβασιούχο λογίστρια Παπανίκου Χρυσούλα.
 Οι πιο πάνω κατηγορούνταν: οι δύο τελευταίοι για πλαστογραφία και ο πρώην Δήμαρχος για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία μετά από μηνυτήρια αναφορά των πρώην Δημοτικών Συμβούλων Σερβίων, Μπάκανου Γεωργίου και Τσολακίδη Κυριάκου και της πρώην Διευθύντριας των Παιδικών Σταθμών Λαζαριώτου-Ζαχαριάδου Παρασκευή.
 Μολονότι ο Επιθεωρητής της Δημόσιας Διοίκησης, με πόρισμά του είχε αποφανθεί ότι τόσον ο Δήμος όσον και οι Παιδικοί Σταθμοί ουδεμία ζημία υπέστησαν από την λογιστική τακτοποίηση στον ισολογισμό του Δήμου και των Παιδικών Σταθμών εν τούτοις οι μηνυτές με προεξάρχουσα την κα. Λαζαριώτου-Ζαχαριάδου εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο, υποστηρίζοντες με «πάθος» την αβάσιμη μήνυσή τους, η οποία εξ αρχής είχε υποστηριχθεί, από τον κ. Κοκολιό Δημοσθένη πρώην Δήμαρχο Σερβίων, ότι ήταν προϊόν πολιτικής σκοπιμότητας και εμπάθειας.
 Η Δικαιοσύνη απεφάνθη. Το Δίκαιο αποδόθηκε. Τα πέντε χρόνια ψυχικής και σωματικής ταλαιπωρίας, της διατάραξης της προσωπικής και οικογενειακής γαλήνης και ηρεμίας, της ηθικής βλάβης που υπέστη από την σκόπιμη διαρροή ανώνυμων κύκλων, ότι δήθεν ο πρώην Δήμαρχος Δημοσθένης Κοκολιός έβλαψε το Δήμο ποιος θα την αποκαταστήσει;
 Θα επιδείξουν άραγε οι μηνυτές την ελάχιστη ευαισθησία και ψυχική γενναιοδωρία να ζητήσουν δημόσια συγνώμη, το ελάχιστο δηλαδή που θα μπορούσαν να πράξουν;

                                                                           Δημοσθένης Κοκολιός
                                                                                                             Πρώην Δήμαρχος Σερβίων

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε Δημαρχε θα ηθελα να σας δωσω τα συχαρητηρια. Μπραβο. Επιτελους το συστημα λειτουργει. Αυτο ηταν το τελευταιο η υπαρχουν και Αλλα?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΗΤΟ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ. ΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗΝ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΘΩΟΣ. ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ . ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...


Αθωωθηκε για το ποινικο κομματι της υποθεσης ή μηπως οι δικαστες και πρωτιστως ο εισαγγελεας σεβαστηκαν τη κατασταση της υγειας του πρωην δημαρχου;
Εγω πιστευω οτι μαλλον κατι τετοιο συμβαινει γιατι πρωτοδικα ειχαμε διαβασει οτι ειχε δικαστει με 11 μηνο φυλακιση .Ευλογο κοντα σ αυτον να αθωωθουν και οι αλλοι

Ανώνυμος είπε...

Έκλασε η Αυτοδιοίκηση και βγήκε ο Κοκολιός. Τι να μας πεις και εσύ ρε καημένε; Για λύπηση είσαι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΤΟΥ ΑΙΒΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ?

Κοκολιού Χρυσα είπε...

Σας λυπάμαι πραγματικά όλους εσάς ανώνυμα ανθρωπάκια..... είστε και θα μείνετε για πάντα ανθρωπάκια !

Ανώνυμος είπε...

Δημο,καλα εκανες και το δημοσιευσες το αρθρο.Σε λιγο καιρο βγαινει η ΔΕΤΟΥΠΑΣ στον αερα.Τοτε να δουμε τι θα δημοσιευσεις!!!!!!!!!!

sakis gogos είπε...

Aνωνυμοσ ισον ψεμα,

Ανώνυμος είπε...

Ελα μην ειστε μαλακες. Μην γραφετε μαλακιες. Απ ολα θ αθοωθει. Εχει τις ακρες ναωαπαλαγει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΣΩ ΒΡΩΜΑΝΕ .ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕΩΤΗ ΕΓΙΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Να μην εκμεταλευεται τη κατασταση υγειας του ,ενω οι αλλοι τη σεβονται.Αλλωστε γι αυτο δεν αθωωθηκε;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΒΡΗΚΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Φ Π Α 5000 ΕΥΡΩ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ Α Θ Ω Ο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΕΛΛΕΙΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΖΕΡΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον ήσυχο τον ανθρωπο μ@κ@κες της βρωμιάς και της ζήλιας....

Ανώνυμος είπε...

Δείξτε σεβασμό στον εξοχώτατο κκ τέως δήμαρχο. Ο ανθρωπος που εφερε την αναπτυξη στην πόλη. Ανάπλαση, τουρκικο σχολείο κλπ Τι σας επιασε και μιλατε ετσι.

Το Προφίλ μας