Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Πάτρα: "Εισβολή" σε ψιλικατζίδικο - αγόρασαν όλα τα προφυλακτικά Πρωταγωνίστριες… Ολλανδέζες μαθήτριες.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ψιλικατζής της γειτονιάς!
Αυτό που συνέβη στη διάρκεια σχολικής εκδρομής από Λύκειο της Ολλανδίας στην Πάτρα... δεν έχει προηγούμενο!
Μαθητές και μαθήτριες ήρθαν πριν μερικές ημέρες στην Πάτρα, κατέλυσαν σε γνωστό ξενοδοχείο και σίγουρα ήσαν αποφασισμένοι να περάσουν καταπληκτικά!
Είχαν πάρει δε οδηγίες από τους καθηγητές τους να μην καταναλώσουν αλκοόλ και να διασκεδάζουν χωρίς έκτροπα!Μόνο που οι μαθήτριες είχαν... άλλα κατά νου!
Και με το που έφθασαν στο ξενοδοχείο αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους! Οι περισσότερες ηλικίας 17 ετών, μπορεί να μην έπιναν αλκοόλ, όμως... έκαναν σεξ! Και προφανώς ήθελαν να το ευχαριστηθούν κάτω από τον ήλιο της Ελλάδος!
Πήγαν λοιπόν σε συνοικιακό ψιλικατζίδικο που λειτουργεί κοντά στο ξενοδοχείο σε προάστιο της Πάτρας και... αγόρασαν όλα τα προφυλακτικά που υπήρχαν! Και όταν λέμε όλα εννοούμε... όλα! Ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου ... δεν πίστευε στα μάτια του! Είδε τις κοπέλες να μπαίνουν κατά ομάδες στο κατάστημά του και όλες να ζητούν προφυλακτικά!

«Δεν μου έμεινε ούτε ένα κουτί» δήλωσε ο ίδιος σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Κόσμος»!

Οι μικρές Ολλανδέζες σίγουρα... δεν ήταν καθόλου μικρές στο κρεβάτι! Και με την ευκαιρία της κοινής εκδρομής με τα αγόρια του σχολείου (ή πιθανόν άλλους άνδρες που θα γνώριζαν στο ξενοδοχείο) αποφάσισαν να ξεδώσουν! Λαμβάνοντας όμως όλα τα μέτρα προστασίας (όπως θα είχαν μάθει από τους γονείς τους).

 Πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου μάζευαν προφυλακτικά... σε κάθε κάδο απορριμμάτων που υπήρχε στα δωμάτια! Θα πρέπει να έγινε... χαμός όλα τα βράδια που το σχολικό γκρουπ διέμεινε στην Πάτρα. Το Ολλανδικό γκρουπ αποχώρησε από το ξενοδοχείο, σίγουρα όμως οι «μικρές Ολλανδέζες» θα θυμούνται για πάντα αυτή την εκδρομή! Όπως και ο ψιλικατζής της γειτονιάς... δεν θα ξεχάσει αυτό που του έτυχε! Όχι τόσο για το κέρδος που είχε, αλλά για την «εισβολή» ξανθών ως επί το πλείστον κοριτσιών στο κατάστημά του και την «μαμούθ» αγορά προφυλακτικών!

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας